![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
גוגל מזיז אותי כל שעה מקום
שלום לכם.
אני עכשיו מתחיל בקידום של איזה אתר, עכשיו התחלתי בעמוד 8, אתמול בערב הייתי בעמוד מס' 4 היום בבוקר הייתי בעמוד מס' 8, לפני שעה הייתי בעמוד מס' 1 ועכשיו אני שוב בעמוד מס' 8, מה הקטע הזה? יש פתרון כל שהוא? מה הסיבה לזה? תודה מראש, |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
www.datacenters.co.il
תשתמש בכלי הזה , כדי ליראות מיקומים מדוייקים האתר שלך קופץ בגלל שגוגל מעדכן אתרים אחרים / את האתר שלך / משנה אלגוריתם |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לפי האתר הזה אני בחלק מהמקומות במקום מס'12 ובחלק במקום מס' 10 אז באיזה מקום אני באמת?
ולמה בשרת הזה אני במקום אחר? |
![]() |
![]() |
# 4 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקי תודה רבה לכל העוזרים,
אבל עדיין לא הבנתי. איך יכול להיות קפיצה כזאת משמעותית? ומתי זה יסתדר? כי בכלי זה נותן לי מקום 9-11 ובאתר של גוגל מקום 8, מתי זה יסתדר? ואם זה יהיה קצת יותר עמיד אחר כך? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אתה שואל - עונים וזה לא טוב לך?
ההסבר שניתן כאן הוא המדויק והנכון ביותר שתקבל. קידום זה הליך של חודשים ולא ימים ויציבות תקבל (אם בכלל) רק לאחר המתנה וסבלנות רבים.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב.אני שואל בשביל לקבל תשובה, מי שלא רוצה לענות לי, אני לא מחייב. ג. תודה רבה לך ולכולם על התשובות. יום טוב, |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
גם לי זה קורה, אבל לטובה.
אני כל יום-יומיים עולה מקום. כעת אני במקום השני. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
זה קורה המון בחודשים האחרונים אבל עם קצת סבלנות והמשך עבודת קידום בסוף האתר יתיצב.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|