|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
תגיד אני יכול להבין מה זה יעזור? אני בעד להרוס להם את הבתים אבל ברצינות,הבנאדם הרגע מתאבד והוא הולך לתת את החיים שלו נראלך יהיה אכפת לו מבית?
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מבדיל בין 2 סוגים של מחבלים יש מחבלים שגם אם תהרוס להם את הארץ לא אכפת להם והמטרה מקדשת את ההשלכות(כמו נשיא אירן) ויש סוג אחר שלדעתי כן אכפת להם מהמשפחה הקרובה שלהם לפחות אני מדבר על הסוג השני שיהיה אכפת להם שהמשפחה שלהם תישאר ללא קורת גג-שלהם הריסת הבית כן תרתיע וגם אם זה לא ירתיע את אותו המחבל ספציפי,לישראל צריכה להיו תגובה על כל ניסיון פגיעה באזרחיה,המחבל מת ,תודה לאל, אז התגובה צריכה להיות למשפחתו ולעמו |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
התעצבנתי נורא על הפיגוע הזה
![]() במיוחד הקודם שהתוצאות היו קשות
# 14 |
חבר וותיק
|
טוב תאמת לא כזה נס.
סך הכל מדובר בטרקטור קטן והפעם אנשים הבינו שזה פיגוע. אבל פעם שעברה זה היה באמת משהו מפחיד, זה לא היה ממש טרקטור הכלי ההוא היה פי כמה וכמה יותר גדול מהטרקטור הזה...... בכל מקרה צריך איכשהו לפעול בקשר לערביי ירושלים, כי אם לא - במוקדם או במאוחר היו עוד פיגועים בסגנון. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם מתאונת דרכים"רגילה" יש הרוגים ותאונת דרכים זה עוד בטעות תחשוב טרקטור אפילו קטן ככל שיהיה שמנסה בכוונה להיתקע ולדרוס אנשים אני חושב שהיו יכולים להיות כאן הרבה הרבה הרוגים וללא ספק ערביי מזרח ירושלים הם מכה רצינית |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
מציק לי שהעלו אחד בערוץ 10 ערבי שטוען שהנהג איבד שליטה ולא ניסה להרוג אף אחד
# 17 |
הוסטסניון
|
מה זה מה נסגר עם ירושלים וטרקטורים ?
ושמעתי את זה ישר איך שזה שודר, דיי נמאס כבר, למה צריכים לקרות דברים כאלו.. מסכנים הפצועים..
# 18 |
חבר וותיק
|
חשבתי שבוואלה קרתה תקלה כי ראיתי כתבה פיגוע ירושליים, טרקטור חשבתי זה מהפעם הקודמת הייתי המום שזה שוב קרה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|