|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
מבקש ביקורת על שירות חדש {בהקמה} בפיסיגיימס
שלום לכולם,
אני מבקש ביקורת על פיצ'ר חדש באתר שלנו. למטה יש הדגמה שלו, אבל כדי להבין על מה מדובר... הסבר: באתר שלנו יש כיום סדר גודל של 10,000 מוצרים, מה שהופך את הבעיה מ"מה נמכור" ל"איך הקונה ימצא בדיוק את מה שהוא רוצה". כיום האפשרויות הן חיפוש לפי מנוע החיפוש וחיפוש לפי שם המוצר (מנוע החיפוש). הבעיות: - מנוע החיפוש - מתאים רק אם הגולש מכיר את שם המוצר או שהוא מחפש מילת מפתח שנמצאת בתיאור המוצר. - חיפוש לפי מחלקות - ישנן מחלקות שבהן הגולש לא יגיע ל"תחתית" המחלקה גם לאחר דפדוף ארוך. אז הרעיון הוא חיפוש לפי פרמטרים. לדוגמה: חיפוש עכברים - הגולש בוחר את ה DPI המתאים לו, משקל, צבע, וכו'. חיפוש הגאים - הגולש בוחר האם הוא מעוניין בהגה עם רטט, Force Feedback, הילוכים וכו'. והגענו לדוגמה עצמה. בדוגמה יש מנוע חיפוש לקלפי מג'יק (מדובר על משחק אסטרטגיה מבוסס קלפים). אפשר לסנן אותם לפי סוג החבילה, לאחר מכן לפי מהדורה, ולבסוף לפי "צבעים" (במשחק יש חמישה צבאות שונים, כל אחד עם צבע אחר). לאחר סיום ה"אשף", הלקוח מקבל את רשימת המוצרים שתואמים את החיפוש שלו. http://www.pcgames.co.il/wizards/EZfind.aspx?ptid=2 |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אהבתי את הרעיון של החיפוש הוא מאוד שימושי ואני חושב שכדי שתשים אותו לכל האתר כי זה קצת בעיה כי כרגע לדוגמה אני באתר ואני מחפש איזה משהו וזה מצא לי מלא דברים כיאלו שלא רציתי ובגלל זה אני גם חושב שהרעיון של החיפוש לפי קטגוריות נקרא לזה ככה הוא יותר שימושי.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד..
אבל בכללי יש דברים אחרים שכדאי שתעבוד עליהם. לא הייתי קונה מהאתר שלך בגלל איך שהוא נראה... לא רציני, תסתכל על טופס ההזמנה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
קוראים לזה חיפוש מתקדם
![]() וזה יכול לעזור מאוד באתר שלכם... למרות שרוב האנשים שנכנסים אני מאמין מחפשים משחקים "חדשים" יחסית והם נמצאים בהתחלה.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
האתר נראה כמו שריד משנות ה90 המאוחרות.. למה שלא תעביר אותו מתיחת פנים ותתאים אותו לשוק של היום ?
|
![]() |
![]() |
# 8 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
פשוט כל כך נדרש לראות עיצוב כהה בסוג אתר כזה, לפחות בעיניים שלי. |
||
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
הרעיון טוב מאוד רק חבל שלא עשית את זה כמו בזאפ תראה איך אפשר לסנן שם ואני ממליץ לך לסדר את זה גם אצלך ככה..
בנוגע לשאר האתר: אם הייתי נכנס לאתר בשביל לקנות משו הייתי יוצא ממנו ברגע הראשון שהייתי רואה איך הוא, אתם צריכים לקנות עיצוב מסודר לאתר שלכם, לעסק בסדר גודל כזה אתם יכולים להרשות לעצמכם עיצוב ממעצב ברמה .. ד"א גם המחירים אצלכם לא ממש מציאה.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד, חבל שהעיצוב כזה מגעיל. הוא פשוט מאוד.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|