|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
|שאלה| מהי מילת הקידום המבוקשת ביותר?
היי
רציתי לדעת מהי מילת הקידום המבוקשת ביותר והקשה ביותר לקידום כמובן חוץ מהמילה קידום אתרים אמרו לי שמתחתנים לא קל העלאת תמונות גם כן לא קל [לא.. אני לא מנצל את הבמה לקידום, אני נעזר בה..] אבל רציתי לדעת מהי המילה הקשה ביותר לקדם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
http://www.google.com/trends?q=%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%9 D%2C+%D7%A7%D7%99%D7%93%D7%95%D7%9D+%D7%90%D7%AA%D 7%A8%D7%99%D7%9D%2C+%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%90%D7%AA +%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA&ctab=0&geo=a ll&date=all&sort=0
לגבי הכי הכי? אני לא חושב שיש מישהו שיענה לך ב100% חוץ מעובדי גוגל, שבכל אופן זה מידע חסוי לדעתי.
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
http://www.google.com/trends?q=%D7%9...ate=all&sort=0 |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
גוגל, וואלה, כל מיני שמות של תאגידים.
"גוגל" ו"וואלה" מחפשים יותר ממשחקים P= מצחיק שמחפשים גוגל בגוגל XD |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כל מילה היא לא קשה הכל תלוי איך אתה מקדם|להאא! קטן|
# 6 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
זה שמילה מסויימת עם הרבה חיפושים לא אומר שהיא יותר קשה מאחרות...
"קידום אתרים" נחשבת יותר קשה לקידום מאשר "משחקים" למרות שיש יותר חיפושים ל"משחקים" אבל מה, כמה שיותר המילה ממוקדת לקהל היעד שלך ככה הרווחים שלך יותר גדלים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
יש אפשרות לדעת מה גודל התחרות על מילה מסויימת?
לדוגמא על המילה X אין הרבה מקדמים/המקדמים לא רצינים לכן יהיה יותר קל מאשר המילה Y? |
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
# 10 |
חבר בקהילה
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|