|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 42 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 43 |
מנהל ראשי
|
הקביעה שלך מוטעית, לא נכונה, וחסרת כל בסיס.
|
![]() |
![]() |
# 44 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 45 |
מ.תיכנות
|
מי שיודע לשווק את עצמו בצורה נכונה ויעילה, ירוויח.
|
![]() |
![]() |
# 46 |
Winner
|
אחסון אתרים זה לא תוכנית שותפים , חוץ משיווק נכון חשוב גם שירות אמין שיקיים את כל ההבטחות .
|
![]() |
![]() |
# 47 |
הוסטסניון
|
יש דבר אחד שאני חושב שהרבה אנשים/ילדים לא מבינים.
יש רווח אין רווח, עסקי אחסון אתרים זה כאב ראש גדול, ואני לא מדבר בתור מנהל חברה אלא כולה בתור תומך. אני לא מתאר לעצמי איזה כאבי ראש ואחריות מוטלים על בעלי חברות, במיוחד שיש עוד ועוד לקוחות. אני מעדיף לעבוד בעבודה שונה בלי כאבי ראש ואחריות כזאת, גם אם יש בעסקי האחסון הרבה כסף, מה שאני לא מאמין שקורה בארץ לפחות. אז תעשו שיקול נפשי לפני שאתם בכלל חושבים על זה.
# 48 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה הלחץ לקבל את המשכורת.. אפשר לחשוב! מה עם דומיין? תחזוק אתר? לשלם לטכנאי שרת, לשלם על השרת עצמו? נגיד עובדים עם 30 לקוחות? המינימום של חבילה זה 20ש'ח, 2 כפול 3 = 6 תוסיפו עוד 2 אפסים 600ש'ח.. נו בסדר הרווחת 600ש'ח.. בקושי הרווחת מזה.. וזה לא עניין של זה, זה לא הכל סביב כסף צריך קודם להתבסס על משהו.. אני לדוגמא שנה יש לי חברת אחסון.. ועד היום לא לקחתי אגורה לכיס שלי! אני תמיד שם בתוך הכספת שאם במקרה יום אחד יקרה משהו חס וחלילה, או שתיהיה בעיה או שנרצה לשדרג וכו'.. אני אדע שיש לי את הכסף הזה להשקיע.. אני לא במצב של לקחת משכורת לעצמי.. חוץ מזה שאני עוד צעיר, אולי אני צודק בגלל שאני צעיר וטועה לגבי האחרים שייתכן שזה המקצוע שלהם כרגע.. [גיל 18+]
![]() |
![]() |
# 49 | |
Winner
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לדוגמה 40 לקוחות , בהנחה שחלק מהם קנו יותר מחבילה בסיסית התשלום יכול להגיע ל1500 שקל כמו כלום. אם יש לך 40 לקוחות אתה יכול להסתפק בשרת יעודי שיעלה לך כמה מאות בחודש , חוץ מזה עוד תומך טכני שיקבל ממך אכסון בשרת(יש המון שקופצים על ההצעה) זהו , סגרת 1000+ בחודש. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|