הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 20-08-08, 23:36   # 41
Striker
Permanently Banned

מיני פרופיל

Striker לא מחובר  

:| SPD האלה מפציצים אהה?
הסתכלתי על "בין לקוחותינו" זה MARQUEE וכבר 5 דקות ועוד לא נגמרה הרשימה :S

kripton@spd.co.il www.hebnuker.org www.hwzone.co.il www.iddr.co.il www.petking.co.il www.netkings.co.il www.oma.co.il www.fish.co.il www.e-jewel.co.il www.e-jewel.net www.wars.co.il www.cameras.co.il www.xn--5dbfva8daek.com www.4save.net www.gooroo.co.il www.worldfreesexvideo.com www.feedme.co.il www.mavoch.com www.tut.org.il www.x.co.il www.rotemamar.info www.medicalaw.co.il www.injury.co.il www.legal-advice.co.il www.negligence.org.il www.smli.org.il www.taikaish.com www.thesequel.co.il www.carental.co.il www.yogainfo.co.il www.smsbanner.net www.cpaplus.co.il www.gfoyer.com www.propilates.co.il www.ilaser.co.il www.start-ups.co.il www.shlomi.net www.twodykes.info www.tzafrir.net www.xn--9dbnhyub.com www.yogablog.co.il www.lovetown.co.il www.bubot.info www.xn--4dbbhwar0g.net www.xn--9dbvc0af.net www.techno.co.il www.orotbaofel.co.il www.toam-tantra.org.il www.toam-tantra.co.il www.dicur.co.il www.shabak.co.il www.transformer.co.il www.idanbenor.com www.xn----2hcandtetfmog.com www.hlo.co.il www.tomercohen.com www.archives.org.il www.problogger.co.il www.itzik1.co.il www.4ya.co.il www.xn--9dbaapwbm2dkocg.com www.xn--5dbhnqdme0ckc.com www.xn--5dbbmue6e.com www.oritl.co.il www.giftofnature.co.il www.xn----2hc4eac.net www.perytrade.com www.sex-clips.co.il www.sex-stories.co.il www.aboutfortunetellers.com www.ish.co.il www.xn--4dbaohmylo0eta.net www.xn--8dbbamf2atb4ccfe.com www.zimerim.ws www.drushim.ws www.fxchangemarket.com www.xn--7dbafpbbdjws1a3ee.com www.xn--4dbegbu6g.net www.xn--9dbgbbbazd2bx5bdf.net www.xn--5dbekja0aq4e.net www.xn--8dbbnlgb.net www.jkdes.com www.niradar.co.il www.agelleaders.org www.splash.co.il www.phylstudio.com www.tmiha.com www.publiceducation.org.il www.beautytips2day.com www.xn--7dbcba3bgsnl4b.com www.filterfilms.co.il www.noff.co.il www.isa-group.co.il www.newz.co.il www.barman-course.info www.cosmetics-course.info www.cellolari.co.il www.tigers09.com www.berlintoursleah.com www.trrom.co.il www.kidum.info www.xn----gicd4ada5bd.com www.bestzimmer.com www.israeltoolbar.com www.boneatarim.com www.israelidesign.co.il www.xn--9dbedbcbaviexs1b5e.net www.herumyesha.org.il www.mygifts.co.il www.mydr.co.il www.simplearch.co.il www.1075.fm www.mordrive.co.il www.xn--4dbgebacrk1bm3dzbe.com www.xn--6dbfacbu3ak3f.com www.xn--9dbbhphiq1ce.com www.xn--bebajqbbgk2ed.com www.xn--5dbfdmcet5gza.com www.xn--7dbchja6b1cj.com www.xn--4dbjbnngx4a1d.com www.par.co.il www.losdatingtips.com www.braveneweye.com www.medical-pedicure.co.il www.xn--8dbbagidcb0bw5gxa.com www.xn--8dbbabgkdb3d9dva.com www.dafnaivry.co.il www.highlander.co.il www.agudat-hamodedim.org.il www.xn--4dbcm4bgscp.com www.ipilates.co.il www.askpavel.co.il www.bakbook.co.il www.xn--8dbbidc0as4ei.com www.freeguide.co.il www.xn--5dbdbgaxd2ae9bxdn.com www.xn--5dbdbecb0a6a8b4cm.com www.dikur.co.il www.dguide.co.il www.bankatzmaut.co.il www.ychip.co.il www.studiobalance.co.il www.bookyfont.co.il www.singon.co.il www.1cd.co.il www.yeho.co.il

תראה כמה אתרים חח

אם אתה אחד מהמנהלים של חברות כאלה אפשר לסגור תחודש בלי להתאמץ :S
  Reply With Quote
ישן 20-08-08, 23:48   # 42
Builds
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Builds לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי שליחטא צפה בהודעה
באחסון אתרים אין כסף
פרט לחברות אחסון שיודעות לנצל גופים גדולים
ומוכרות אחסון במחיר מטורף ולרוב האנשים ישמע מפלצתי

לזה חיכיתי...
  Reply With Quote
ישן 21-08-08, 00:02   # 43
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי שליחטא צפה בהודעה
באחסון אתרים אין כסף
פרט לחברות אחסון שיודעות לנצל גופים גדולים
ומוכרות אחסון במחיר מטורף ולרוב האנשים ישמע מפלצתי
הקביעה שלך מוטעית, לא נכונה, וחסרת כל בסיס.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote
ישן 21-08-08, 00:12   # 44
Striker
Permanently Banned

מיני פרופיל

Striker לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי TelecarT צפה בהודעה
הקביעה שלך מוטעית, לא נכונה, וחסרת כל בסיס.
אתה צודק ב100%.
יש בזה כסף , צריך לקוחות , ברגע שאתה עובד עם מעל ל30-50 לקוחות אתה כסף סוגר לעצמך משכורת יפה (אחרי הוצאות כמובן)
  Reply With Quote
ישן 21-08-08, 01:02   # 45
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

מי שיודע לשווק את עצמו בצורה נכונה ויעילה, ירוויח.

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote
ישן 21-08-08, 01:13   # 46
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WebProject צפה בהודעה
מי שיודע לשווק את עצמו בצורה נכונה ויעילה, ירוויח.
אחסון אתרים זה לא תוכנית שותפים , חוץ משיווק נכון חשוב גם שירות אמין שיקיים את כל ההבטחות .
  Reply With Quote
ישן 21-08-08, 01:37   # 47
daMn
הוסטסניון

מיני פרופיל

daMn לא מחובר  

יש דבר אחד שאני חושב שהרבה אנשים/ילדים לא מבינים.
יש רווח אין רווח, עסקי אחסון אתרים זה כאב ראש גדול, ואני לא מדבר בתור מנהל חברה אלא כולה בתור תומך.
אני לא מתאר לעצמי איזה כאבי ראש ואחריות מוטלים על בעלי חברות, במיוחד שיש עוד ועוד לקוחות.
אני מעדיף לעבוד בעבודה שונה בלי כאבי ראש ואחריות כזאת, גם אם יש בעסקי האחסון הרבה כסף, מה שאני לא מאמין שקורה בארץ לפחות.

אז תעשו שיקול נפשי לפני שאתם בכלל חושבים על זה.
ישן 21-08-08, 23:54   # 48
VoyaAGe
חבר מתקדם

VoyaAGe's Avatar

מיני פרופיל

VoyaAGe לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Striker צפה בהודעה
אתה צודק ב100%.
יש בזה כסף , צריך לקוחות , ברגע שאתה עובד עם מעל ל30-50 לקוחות אתה כסף סוגר לעצמך משכורת יפה (אחרי הוצאות כמובן)
מה משכורת יפה בזה?
מה הלחץ לקבל את המשכורת.. אפשר לחשוב!
מה עם דומיין? תחזוק אתר? לשלם לטכנאי שרת, לשלם על השרת עצמו?
נגיד עובדים עם 30 לקוחות?
המינימום של חבילה זה 20ש'ח, 2 כפול 3 = 6 תוסיפו עוד 2 אפסים 600ש'ח..
נו בסדר הרווחת 600ש'ח.. בקושי הרווחת מזה.. וזה לא עניין של זה, זה לא הכל סביב כסף
צריך קודם להתבסס על משהו.. אני לדוגמא שנה יש לי חברת אחסון..
ועד היום לא לקחתי אגורה לכיס שלי! אני תמיד שם בתוך הכספת שאם במקרה יום אחד יקרה משהו חס וחלילה, או שתיהיה בעיה או שנרצה לשדרג וכו'.. אני אדע שיש לי את הכסף הזה להשקיע..

אני לא במצב של לקחת משכורת לעצמי.. חוץ מזה שאני עוד צעיר, אולי אני צודק בגלל שאני צעיר וטועה לגבי האחרים שייתכן שזה המקצוע שלהם כרגע.. [גיל 18+]
  Reply With Quote
ישן 22-08-08, 00:57   # 49
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי daMn צפה בהודעה
יש דבר אחד שאני חושב שהרבה אנשים/ילדים לא מבינים.
יש רווח אין רווח, עסקי אחסון אתרים זה כאב ראש גדול, ואני לא מדבר בתור מנהל חברה אלא כולה בתור תומך.
אני לא מתאר לעצמי איזה כאבי ראש ואחריות מוטלים על בעלי חברות, במיוחד שיש עוד ועוד לקוחות.
אני מעדיף לעבוד בעבודה שונה בלי כאבי ראש ואחריות כזאת, גם אם יש בעסקי האחסון הרבה כסף, מה שאני לא מאמין שקורה בארץ לפחות.

אז תעשו שיקול נפשי לפני שאתם בכלל חושבים על זה.
מה שכתבת לא כזה משנה .. אנשים רציניים לא יקנו מילד בן 14 אחסון .. רוב ה"עסקים" אפילו לא רשומים במס הכנסה (ואף אדם רציני לא סוגר עסקה עם עסק לא רשום).
  Reply With Quote
ישן 22-08-08, 02:44   # 50
Striker
Permanently Banned

מיני פרופיל

Striker לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי VoyaAGe צפה בהודעה
מה משכורת יפה בזה?
מה הלחץ לקבל את המשכורת.. אפשר לחשוב!
מה עם דומיין? תחזוק אתר? לשלם לטכנאי שרת, לשלם על השרת עצמו?
נגיד עובדים עם 30 לקוחות?
המינימום של חבילה זה 20ש'ח, 2 כפול 3 = 6 תוסיפו עוד 2 אפסים 600ש'ח..
נו בסדר הרווחת 600ש'ח.. בקושי הרווחת מזה.. וזה לא עניין של זה, זה לא הכל סביב כסף
צריך קודם להתבסס על משהו.. אני לדוגמא שנה יש לי חברת אחסון..
ועד היום לא לקחתי אגורה לכיס שלי! אני תמיד שם בתוך הכספת שאם במקרה יום אחד יקרה משהו חס וחלילה, או שתיהיה בעיה או שנרצה לשדרג וכו'.. אני אדע שיש לי את הכסף הזה להשקיע..

אני לא במצב של לקחת משכורת לעצמי.. חוץ מזה שאני עוד צעיר, אולי אני צודק בגלל שאני צעיר וטועה לגבי האחרים שייתכן שזה המקצוע שלהם כרגע.. [גיל 18+]
אתה מדבר שטויות.
לדוגמה 40 לקוחות , בהנחה שחלק מהם קנו יותר מחבילה בסיסית התשלום יכול להגיע ל1500 שקל כמו כלום.
אם יש לך 40 לקוחות אתה יכול להסתפק בשרת יעודי שיעלה לך כמה מאות בחודש , חוץ מזה עוד תומך טכני שיקבל ממך אכסון בשרת(יש המון שקופצים על ההצעה)

זהו , סגרת 1000+ בחודש.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום