|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
חבר על
|
OMG!, כל הכבוד לילד.
|
![]() |
![]() |
# 52 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 53 |
חבר בקהילה
|
תודה לכל המפרגנים וגם לאלה שלא :]
תנסו לא לחשוב ש"עמיחי קיבל כסף קל על משהו דבילי" אלא ש"עמיחי קיבל כסף אחרי שהוא עבד במשך 5 שנים ונתן את כל כולו עבור משהו שהוא מאמין בו ואוהב אותו". אם תשקיעו 5 שנים במשהו מסויים, אני מאמין שזה ישתלם לכם. (וכן, זה נשמע הכי קיטשי בעולם, ואני אישית לא הייתי מאמין להודעה הזאת, אבל תנסו....) אגב, כמו שציינו פה, לגבי הסכומים אסור לי להגיב גם אם ממש ממש בא לי (וכל כך בא לי...) ושוב תודה :] |
![]() |
![]() |
# 54 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד,
לוקח די הרבה זמן לאתר להעלות.. Last edited by Bernoli; 21-08-08 at 20:00.. |
![]() |
![]() |
# 55 |
חבר בקהילה
|
moomoo, האתר שלך בהחלט נהפך לאתר מרשים. אני זוכר שלפני 5 שנים האתר הזה תוכנת ב html הכיל תוכן ומידע שנכתבו על ידך האמנם, אבל התאמת הצבעים וכל הדברים הקוסמטיים גרמו לאתר להיראות קצת 'ילדותי'. וזו הייתה המטרה שלך לפי דעתי, וכל הכבוד עד לאן שהגעת ואני מעריך את זה שבחרו להשקיע בך, באמת קיבלת את מתנת ה'גיוס' (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הכי גדולה שלך.
כל הכבוד!
# 56 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא מדובר בבן אדם שקם בבוקר, הקים אתר שהוא רוצה לעשות מיליון דולר מפיקסלים ועשה מיליון דולר. מדובר על בן אדם שהצליח להשקיע 5 שנים באתר ולעדכן ולהוסיף וכו'.. וואלה.. כל הכבוד לו בהצלחה גבר |
|
![]() |
![]() |
# 57 |
הוסטסניון
|
תקן אותי אם אני טועה..
שהקמת את האתר זה היה בשביל הכיף וזאת הייתה המטרה.. לא הקמת ע"מ למכור אותו בעתיד בכלל לא חשבת על זה.. רק ככה אתרים הופכים להיות גדולים ומצליחים יש פה כאלה שמקימים אתרים בשביל למכור אותם וזו פשוט טעות
# 58 |
הוסטסניון
|
יפה יפה, בהחלט הישג מרשים!
# 59 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
YNET, NANA, ONE וזה רק בישראל וכמות קטנה מאד מאד. |
|
![]() |
![]() |