|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מ.תיכנות
|
אין לי בעיה איתם, באמת שלא, אבל הם לא רואים סטרייטים עושים על זה מצעד... אז מה המטרה במצעד? במיוחד שזה בירושליים? הדתיים חיים לפי מסורת שלהם, הם לא יכולים לשכתב להם אותה.
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חסום
|
ציטוט:
ההומואים מנצלים את העובדה שזו מדינה דמוקרטית , מדינה חופשית , בעלת חופש ביטוי הן בדיבור והן בפעולה . זכותם לעשות מצעדים , כמו ש"זכותם" של הדתיים לעשות הפגנות רועמות עם צמיגים בוערים ברחובות ירושלים . זכותם לעשות מצעדים , כמו ש"זכותם" של הדתיים לחסום נתיבים באיילון , לשרוף צמיגים על אותם נתיבים , לחלק סרטים כתומים ולבכות "יהודי לא מגרש יהודי" ועל הדרך לפגוע בנתיבי תחבורה ציבוריים . לעומת ההומואים , שעושים הכול בתיאום עם המשטרה וגורמי הביטחון השונים , שצועדים ומבטאים את עצמם , לא פוגעים באף אחד אבל בתמורה נדקרים , מקבלים מטח של אלימות שמתבטאת במכות קללות וכפי שכבר ציינתי - דקירות . הומואים לא חוסמים נתיבים באיילון , הומואים לא דוקרים , הומואים לא מרביצים ולא מקללים ברחובות את הדתיים . אין לי שום דבר נגד ההומואים , אבל איך שלא תהפוך - ההומואים יותר טובים מאותם דתיים שרק גורמים לנזקים למדינה , משביתים לנו את התחבורה הציבורית בשבת וסוגרים חנויות לציבור החילוני , כי להם יש רצונות משלהם ואנחנו צריכים לכבד אותם . אז למה הם לא מכבדים אותנו ? למה הם לא יכולים להשאיר כמה חנויות פתוחות או לפחות לאפשר תחבורה ציבורית בשבת כדי שנוכל להתנייד בלי לשבור את הראש איך להגיע ממקום למקום עם רכב , שלא לדבר על עלויות דלק וזיהום אוויר מוגבר ? אז מי הוא אותו גיי-דמק , שיעז בכלל לפצות פה על דבר שלא לו ? אז כמו שכבר אמרתי - ITS A FREE COUNTRY , תנו לחיות בה ואל תתערבו בעניינים לא לכם , אל תדקרו , אל תרביצו , תחיו ותנו לחיות . פשוט מעצבן אותי לראות אנשים כמו גיי-דמק(חח ,אהבתי) שדוחפים את האף לעניינים שלא להם , מתערבים בחופש הביטוי ומנסים לסתום לתנועות ואירגונים שקצת יותר משוחררים ממנו - את הפה . |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
רק שזה מתחיל להיות מן אשכול כזה של מי יותר טוב - ההומואים או הדתיים ונגרר לגזענות. אז בואו נעזוב את ה"מי יותר טוב לדעתכם" ופשוט תנו חוות דעת עליהם. ![]()
הוסטס - כי זה המקום בו גדלתי... Last edited by Sivang; 30-08-08 at 12:58.. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אז זהו שלא.
החופש מוגבל בכך שלא תפגע בחופש של אנשים אחרים. אם כל אחד יעשה מה שבא לעשות בטענה שמדינה חופשית אז המצב יהפוך לכאוס. אתה כתבת: זכותם לעשות מצעדים , כמו ש"זכותם" של הדתיים לעשות הפגנות רועמות עם צמיגים בוערים ברחובות ירושלים . זכותם לעשות מצעדים , כמו ש"זכותם" של הדתיים לחסום נתיבים באיילון , לשרוף צמיגים על אותם נתיבים , לחלק סרטים כתומים ולבכות "יהודי לא מגרש יהודי" ועל הדרך לפגוע בנתיבי תחבורה ציבוריים . תגובתי לכך: אז זהו שאין להם את הזכות לעשות את זה. חוץ מהקטע של של לחלק סרטים כתומים ולבכות שזה זכותם המלאה. וחוץ למתנחלים היתה מטרה (להתנגד לכך שיגרשו אותם מבתיהם) להומוים לא באמת יש מטרה במצעדים אלא חוץ מאשר לעצבן דתיים ומתנגדים ולהוות מקום מפגש עבורם. כמו כן אני מאמין גם המשטרה לא תאשר להומוים לצעוד בירושלים. ואם כן אז רק ברחובות ממש מרוחקים מהשכונות של הדתיים. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
קחו הכל בערבון מוגבל, מדובר בעוד אמרה כדי למשוך מצביעים, הפעם מהאזרחים השמרנים או הדתיים בירושלים.
בקשר לעניין המצעדים בירושלים, שההומואים יעשו איפה שהם רוצים, החרדים לא בעלי הבית של ירושלים, מצטער מאוד, שיעשו צבא ואז אולי הם יוכלו להשפיע על משהו. בלי קשר לדעתי זה די טפשי כל ההפגנות האלה, וזה מעצבן, כאילו סבבה הבנו שאתם קיימים! אתם לא חייבים ללכת ערומים ברחוב עם דגלי הגאווה! אבל כנראה זה משהו שהומואים כן צריכים לעשות... חלק מהגאווה שלהם.. שיכירו בהם.. אז שיהיה.. זה פעם בשנה.. מתחשבים יותר מדי בחרדים, הם בעצם לא עוזרים בשום היבט למדינה, רק נשארים בתוך החורים שלהם ודואגים שלא יפריעו להם, וכמובן מקבלים הרבה כסף כדי שימשיכו לחיות בצורה הזאת. Last edited by sport; 30-08-08 at 14:30.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
אתה צודק בזה אבל עזוב שניה את גאידמק בצד, בתכלס נמאס כבר מהמצעד הזה איזה גועל נפש, אני לא מבין למה נותנים להם "להתגאות" במה שהם.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
לא אכפת לי שיהיו הומואים כמו שאני לא משוויץ בזה שאני לא הם לא צריכים להשוויץ שהם כן.. אם הם רוצים שישכרו מקום ולא יעשו את זה בעיר קדושה שזה מפריע
# 18 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני אישית מתנגד למצעדים שלהם בגלל שהם סותרים את עצמם.. מצד אחד מבקשים לקבל יחס כמו כל אדם אחר במדינה, ומצד שני הם עושים צעדות מיוחדות שכל שנה מחדש גורמות לתגובות. אין לי בעיה עם הומואים. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש מקומות שזה פשוט לא מתאים שמה, שזה היה באילת או בת"א זה עשה הרבה פחות רעש ובצדק, אפשר להבין את האנשים הירשולמיים הדתיים שזה לא "אורך חיים נורמלי" בשבילהם וזה ידוע שהם מתנגדים לזה, זה כאילו לעשות "דווקא". |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
אקס מנהל
|
מה הבעיה? גאידמק רוצה להיות ראש עיריית ירושלים, בגלל זה הוא יוצא נגד ההומואים כדי שהדתיים ילקקו לו.
שקוף. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|