|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
גוגל אדסנס, מאיפה הגיע הקליק?
שלום לכם,
אשמח אם תעזור לי בשאלה הבאה. נניח שאני רוצה לדעת מאיפה הגיע הקליק באתר שלי, זאת אומרת אני אפתח חשבון אדסנס בחשבון google שיש לי ואני אקח ממנו את הפרסומות לאתר אחד, עם הרבה דפים. האם אני יכול לדעת מאיפה הגיע הקליק? אני לא רוצה מספר חשבונות בגלל שאז יקח הרבה זמן עד שאני אגיע ל100$ של התשלום. האם יש פתרון אם זה בלתי אפשרי לדעת? תודה! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא נראלי שאפשר לדעת מאיפה הגיע הקליק
# 3 |
חבר וותיק
|
ערוצים, אני חושב שזה יפתור את הבעיה.
# 4 |
חבר וותיק
|
אבל ערוצים זה לכל אתר לא לכל דף לא?
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
אתה לא צריך מספר חשבונות (הרי אמורה להיות דרך יעילה יותר).
ערוצים זו דרך טובה, אבל אז תאלץ ליצור מודעה ייחודית לכל עמוד באתר, שבעצם יהיה גם ערוץ לכל עמוד (מה שימנע ממך להשתמש בפונקציית INCLUDE עבור המודעות). אני משתמש בכלי שנקרא AdSpyTracker והוא מספק לי סטט' מדויקות על התפלגות הלחיצות וההופעות של המודעות. תוכל לקרוא עליו מעט באחד הפוסטים אצלי בבלוג (באנגלית) בכתובת http://www.all-4-all.co.il/?p=40 * הקישור לכלי הינו קישור אפיליאט |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחח הadspytracker הזה שלך עולה 67$, עדיין לא הקמתי את האתר, לא בא לי לזרוק סתם כסף..
זה מחיר גבוה יחסית... בכל אופן, מה זה ערוצים? ><" אני חדש בזה :O |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() בכל מקרה זה הכלי שיתן לך את מה שאתה מחפש. ערוצים: כאשר אתה יוצר מודעת אדסנס יש לך אפשרות להגדיר לה ערוץ (נניח ערוץ "ספורט" למודעות שיופיעו בקטגוריית ספורט). בדוחות של אדסנס תוכל לראות את כמות ההופעות והלחיצות של כל ערוץ בנפרד, אבל לא תוכל לדעת באיזה עמוד ראו את המודעה. האפשרות היחידה שתוכל לדעת באיזה עמוד צפו/הקליקו היא אם תיצור מודעה קוד ספציפי של מודעה לכל עמוד ועמוד באתר, כמובן עם ערוצים. השיטה הזו כלל אינה מומלצת, כיוון שאם יום אחד תחליט לשנות את מאפייני המודעה (נניח צבע) תאלץ לעבור עמוד עמוד באתר ולשנות את הקודים. מיותר לציין שגם כל פעם שתוסיף עמוד לאתר תצטרך ליצור עבורו מודעה. לאתרים בעלי כמות דפים גדולה מומלץ להשתמש בפונקציית INCLUDE אשר תכיל את מודעת האדסנס |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא זה מצויין בשבילי.
מה שאני עושה זה אתר עם דפים עם מדריכים כאלה, ואני אתן לחברים שלי לכתוב גם ולקבל 50% רווח מהמודעות אצלהם בדפים. אז אני אצור ערוץ לכל אחד, זה פשוט מצויין בשבילי ![]() תודה רבה על המידע השימושי ! D: |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
באתרים שלי לקחתי כל פרסומת ונתתי לה ערוץ עם שם יחודי שאני יוכל לדעת מאיפה בדיוק הגיע הקליק כדי לשנות צבע או מאפייני מודעה אין צורך לשנות קוד נכנסים ל ADSENSE ומשם משנים והמודעה מתעדכנת באתר עד 10 דקות |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
פשוט תעשה כמוני ותפתח ערוץ לכל פרסומת ככה תדע בדיוק כמה צפו כמה לחצו וכמה רווחיים הקליקים בערוץ הזה..
אני מניח שאין לך 20 סוגי פרסומות.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|