|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הגשת מגן לא נכון ותוצאות של זה.
שלום,
רק מי שקרה לו, למי שהוא מכיר או שהוא יודע שיענה בבקשה.. קיבלתי השבוע את ציוני ההגרויות(תנ"ך-95 לשון-94 היסטוריה-91) ובמט', מסתבר המגן שכתוב, הוא לא הנכון. הנכון שלי הוא 100 המורה והתעודה כעדים. דיברתי עם רכז הבגרויות שלנו הוא אמר שזה יכול להיות סיפור וזה לא יקח שבוע שבועיים אלא הרבה זמן. עכשיו...מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה?(הרי אי אפשר לשנות מגן לאחר הבגרות..) הרכז אמר גם שבמקרה הכי גרוע יעבירו לי את הנק' האלה ל006 מה אתם אומרים?
# 2 |
אחראי קהילה
|
מה זה אי אפשר? תתקשר למשרד החינוך
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני אגלה לך סוד?
אחרי שתסיים 06 ושתגיע לבגרות ב 07, 05 יהיה בדיחה בשבילך.. כך שתוכל לעשות את 07+05 באותו היום, שלא נדבר על זה שאתה יכול לתקן כל חצי שנה - ויגישו אותך על מגן 100. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה נכון שהוא יכול לעשות את הבגרות וזה יהיה לו ממש קל (וגם זה רק מבחינת החומר בוא נגיד שלעשות 4 שעות מבחנים רצוף, זה לא הדבר הכי נחמד שיש ), אבל כמו שאמרו המגן ישאר אותו מגן, ועם מגייע לו יותר, אז זה סתם חבל.. בקיצור, כמו שאמרו לך, תתקשר למשרד החינוך, אין כזה דבר שאתה תידפק בגלל טעות של מישהו אחר... אני כמעט בטוח שיטפלו בזה כמו שצריך, במיוחד עם גם המורה וגם כלל הבית ספר טוען שמגיע לך ציון יותר גבוהה.. שתיהיה שנה טובה ומתוקה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש מועד חורף,מועד קיץ, עוד מועד חורף, עוד מועד קיץ, בכל מועד יש שני הזדמנויות, מה שאומר שיש לו 8 פעמים לתקן. והמגן לא נשאר אותו המגן. עצה - עשה את 07 ו 05. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אל תטעה את הבן אדם.. המגן נשאר אותו מגן לכל הזמן (לאותו שאלון כמובן).. בשביל לשנות מגן, צריך או להוכיח טעות, או להוכיח שהשתפרתה ומגיע לך יותר.. אין אפשרות אחרת לעלות את המגן.. אלה שתי האפשרויות היחידות ! |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי קהילה
|
למה לו לעשות קורס? אלוהים.. איזה ראש :|
פשוט אל תוותר, מגיע לך 100 אתה תקבל 100. אני במקומך היתי מטפל בזה אישית כמו שצריך, מערב את ההורים שלי ואת המנהלת וכל הגורמים שצריך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אז ככה,
אני מימלא הולך לעשות את 05 שוב בלי קשר. לשנות מגן אי אפשר חוץ מדבר אחד-> לעשות שוב שני מבחנים+מתכונת. יש בעיה עם זה, כי אם זה בעיה של הבי"ס - משרד החינוך יכול לא לשנות(כמו שאי אפשר לשנות מגן אחרי..) בכ"מ נראה שאף אחד לא התנסה בזה.. דבר נוסף, האם שווה לי לקבל את ה7 נק' האלה ב006 במקום 005?
# 10 |
אחראי פורום Off-Topic
|
זה לא משנה באיזה שאלון אתה מקבל את הנקודות האלה, כי החשיבות של כל השאלונים אותו דבר...
זה קרה גם לחבר שלי, אבל במקום לקבל 92 שמו לו בטעות 100...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|