|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
ביקורת - עיצוב חדש לאתר שיתוף והעלאת קבצים + שידרוג
אחרי המון שעות עבודה, העלאתי עיצוב ממש מגניב לדעתי, דיי פייסבוק-סטייל -
באתר העלאת ושיתוף קבצים שלי - www.File2Net.com שדרוג נוסף שהוספתי לאתר הוא זיהוי שיתוף פעולה, כלומר - מי שיכנס ל-File2net, דרך אתר אחר המשתף איתנו פעולה, נניח limmon.net, המקבל קישור ייחודי דרכו מופנה המשתמש, שנראה ככה - http://www.file2net.com/?ref=limmon.net יראה את ה-HEADER (חלק עליון) של אותו אתר. לאחר מכן, אם המשתמש שהגיע מאותו אתר, יעלה קובץ, וישתף אותו עם כולם, המערכת מגדירה אוטומטית בשדה האימייל את האימייל של אותו אתר, למשל: load@limmon.net, וככה אני מתכוון לספור העלאות מאתרים שונים ולערוך תחרויות נושאות פרסים בין האתרים שישתתפו. אשמח לתגובות ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
אממ לפי דעתי האישית הקודם היה יותר יפה יותר "חי", צבעים יותר רכים ונוחים.
אבל שיהיה בהצלחה אתר מצויין (: |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
מערכת מוכנה מה יש לראות פה?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
כזאת תגובה טיפשית לא ראיתי הרבה זמן.
אם זה בשביל שהמונה הודעות שלך יעלה פשוט תגיד, אני אבקש מההנהלה לתרום חלק מההודעות שלי אלייך |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם זאת אכן לא מערכת מוכנה, אז מרשים מאוד.
רק הקטע עם המחיקת קובץ לא עובד, זה עדיין מציג אותו וכשמנסים למחוק שוב The file you requested cannot be found. Possible reasons... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
הקודם היה נחמד יותר
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הקודם היה הרבה יותר טוב!
העיצוב עכשיו מזכיר אתרים מוזרים שאיכשהו נכנסים אליהם מחיפוש בגוגל ויוצאים אחרי שניה בגלל העיצוב וסידור האתר.. מבחינת תכנות- מצויין, אם זה ייחודי אז בכלל. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אהבתי.. סוף סוף יש שינוי מהשאר!
# 9 |
חבר בקהילה
|
נראה סבבה,הייתי מציע לשלב גרפיקה..
הפס הכחול בחלק העליון של האתר לא נראה משהו,ואם תעצב את זה בצורה יותר רצינית זה יוסיף המון לאתר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|