|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
Windows 7 - בחינם(:
כן, זה אמיתי^^
אבל זה עדיין בטא, וכנראה שיסגרו את זה עוד איזה חצי שנה / פחות, בכל אופן ההורדה נמצאת באתר מיקרוסופוט. http://www.microsoft.com/windows/win...-download.aspx שווה התקנה למרות שזה בטא? תוכנות מתאימות?:O יום טוב(: |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמעתי שזה אחלה דבר והסיקו הרבה לקחים מויסטה.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שווה להתקין, הווינדוס מאוד נוח ולא כבד. תוכנות שמתאימות לויסטה יפעלו גם בWINDOWS 7(לרוב..).
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
זה לא ייסגר שוב.. הבטא נפתח רשמית שלשום
הייתי בטא טסטר של הגרסאות הסגורות עד עכשיו (בילד 6519, 6801, 6959 ו7000) ואני רוצה לציין לטובה את השינויים שמיקרוסופט עשו - 7 רץ חלק (בלי תקיעות סגנון וויסטה) עם ממשק Aero מלא על המחשב של אחותי (P4 3GHZ עם 512 מגה ראם וgeforce 5200fx 128mb). על המחשב שלי הוא בכלל כמו חייה רעה (E2140 1.86Ghz, 2GB RAM, 8500GT 512MB) אם אני לא טועה הבטא תקף רק עד יולי 09 (תאריך השחרור המשוער של 7) |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אז מה Nadav , להתקין?
יש לי מחשב דומה לשל אחותך (אותו מעבד וכרטיס מסך רק 2GB RAM), אני לא משתמש בהרבה שטויות בעיקר במסנג'ר, FF, BSPLAYER, וכאלה.. להתקין? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
התקנתי, מערכת טובה מאוד.
אין ספק שהיא אחת המערכות הטובות של מיקרוסופט, אבל תאמת - אני יכול להגיד לכם שאני אחזור לXP שלי. זה לא שהוא לא נוח וכו' - פשוט אני מעדיף לחכות שתצא גרסה עברית, וגרסה שהיא לא בטא. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני מעדיף לעבור לזה כשכולם יעברו,
או לפחות כשרוב התכנות יתמחו בזה. תודה על המידע! |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא יודע אם ה7 יותר מהיר מXP על מחשבים ישנים אבל מה שכן אני יכול להגיד בוודאות שיש שיפור ניכר מוויסטה @Cyeo תלוי - אני לא ממליץ אם אתה עובד על חומר חשוב (כמו עבודות ללקוחות) או תוכנות כבדות כי בכל זאת זה עדיין בטא ויש סיכוי סביר שהמערכת הפעלה תקרוס או שלכל הפחות תתקל בבאג או בBSOD פה ושם... @מתן כל התוכנות שנתמכות בוויסטה נתמכות ב7 (כולל דרייברים) כי 7 מבוססת על הקוד מקור של וויסטה (פשוט עשו לו ייעול) |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל פשוט אני רגיל לעברית במחשב שלי(: אני טוב מאוד באנגליץ, אבל עדיין עברית שפת אם. וכמו שאמרת, הבטא של W7 היא אחת היציבות, וכמובן שהיא יכולה לפעול על מחשבים חלשים. דרך אגב - מי שמפחד, יכול לעשות מה שאני עשיתי, להתקין דרך VMware - תוכנה מעולה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
לפחות תמיכה בעברית יש?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|