![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
העלאת קבצים חוקי?
שלום לאחרונה חבר קיבלת מכתב מעורך דין על כך שנמצא קובץ באתר העלאת הקבצים שלו שהוא איננו חוקי.
העורך דין דרש שהקובץ ימחק מיד וכמו כן הוא ביקש פיצוי כספי על סך:500 אלף שקל. רציתי לדעת כיצד חברי יכול להגן על עצמו מפני תביעה משפטית? באתר ישנו תקנון אתר המגדיר את החוקים וישנו סעיף המורה על איסור העלאת קבצים לא חוקים. בעת העלאת הקובץ מעלה הקובץ מסכים לתקנון ולתנאים שבו. רציתי לדעת אם תקנון אתר כזה תופס בבית משפט? וכמו כן האם יש דרכים להבטיח הגנה משפטית בפני קבצים שהם לא חוקים. תודה מראש. |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
1. העו"ד יכול גם לבקש שתקפוץ על רגל ימין 3 פעמים בעודך אוכל בננה.
2. תתייעץ בנושא מול עו"ד. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
המלצה שלי,
תגיד לחבר שלך שישתמש בטיעונים הבאים בבית משפט: 1.לאתר שלי יש תקנון עם הבהרה חד משמעית "אין להעלות לאתר תוכן המפר זכויות יוצרים". 2.האתר שלי מאפשר דיווח על מקרים של פגיעה בזכויות יוצרים, ובמידה של דיווח כזה, הקובץ המפר זכויות ימחק תוך-48 שעות (או כל מספר אחר). אם תצטרך טיעונים טובים יותר תבקש. (אבל תצטרך לספק עוד מידע על מנת שאספק לך טיעונים משכנעים.) |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תמחק את הקובץ ותחזיר לו תשובה.
|
![]() |
# 5 |
חבר על
|
עזוב שטויות,
אף אחד פה לא עורך דין. במידה וזה רציני תפנה לעורך דין.
חבר מתקדם
|
דבר ראשון שימחק את הקובץ
דבר שני חבר שלך לא אחראי על הגולשים והמעלים באתר אז זה לא בדיוק אשמתו |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תגיד לו האתר שלי מקבל אלפי כניסות ביום אין ברשותי דרך לשלוט על כל הקבצים המועלים לאתר לכן בשביל זה יש את שירות דווח עלקובץ לא מורשה לאחר דיווח יש זמן שלעד 48 שעות להסיר את אותו קובץ לכן הדרישה שלך מאוד מוגזמת שיהיה לך יום טוב וזהו
תחרטט לו משהו כזה אני מאמין שזה יעזור
חבר מתקדם
|
תפסיקו לדבר שטויות...
הטיעונים שאתם מעלים כאן ילדותיים, מי שלא עו"ד שלא יגיב. |
![]() |
# 9 |
Winner
|
כל מה שאתם אומרים פה יכולים רק לפגוע בו.
כל מקור שהוא לא עורך דין יכול רק לבלבל אותך (את החבר שלך), ולהפריע לתהליך המשפטי. תפנה אך ורק לעורך דין, או מישהו שמתעסק עם זה. נ.ב לדעתי צריך לאסור על אשכולות כאלה שיכולים רק לבלבל אנשים ולגרום לטעויות.
חבר חדש
|
והמקסימום להפרת זכות יוצרים זה 10 אלף שקל פר קובץ
אז העורך דין לא עשה שיעורי בית |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|