|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מה קורה אם לקוח מאחסן VB בלי רישיון?
בס"ד
אם VB תופסים לקוח שמאוחסן אצלי עם VB לא חוקי, מה הם עושים בדרך כלל? ישר תובעים? מזהירים? שולחים אימייל? מכתב? ואותו דבר עם המערכות האחרות שדורשות רישיון.. IPB וכו'.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אם הפרטים בwhois הם שלו, הוא נדפק. אם הם שלך, אתה נדפקת
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
פעם ראשונה, הם שולחים אזהרה לטכנאי של הדומיין (לאימייל) ואח"כ מגישים תביעה משפטית.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני מכיר לא מעט אתרים שעובדים בלי רשיון ,ולא עושים להם כלום.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
אין פיקוח של VB בישראל, חלאס אם השטויות שלכם
רק אם הפורום שלך גדול כמו FXP לדוגמא שווה לך לקנות רישיון אבל ככה זה לא שווה וגם לא רצוי |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
יש לי 3 לקוחות שהריצו VB פרוץ וזה היה פורומים של לא יותר מ-100 משתמשים רשומים. וקיבלתי על שלושתם מכתב מ VB שיש להסיר את האתרים. 2 מהם קנו רשיון והשני סגר את הפורום. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אני תמיד העדפתי את המקורי, לדעת שאני לא זה שהולך להסתבך עם החוק..
במיוחד שזה קשור במערכות IPB או VB.. יוצא לי לאחסן לקוחות שיש להם IPB 2.0, האם זה חוקי? שאר הלקוחות יש להם רישיון לVB או לIPB, מומלץ לבעלי חברות אחסון לא לאחסן לקוחות שהם משתמשים בגרסא פרוצה..
messenger : support AT netspot.co.il Last edited by VoyaAGe; 18-02-09 at 08:41.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
מיילים הם יכולים לשלוח עד מחר - הם לא יפעלו נגדך או נגד הבעלים של אותו אתר משפטית (אין להם נציגות משפטית כאן בארץ לפי מה שזכור לי)
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|