|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מה אתם אומרים על הדיל של dreamhost לכבוד סיינט פטריק'ס דיי?
https://dreamhost.com/
הם מציעים דומיין+אחסון לשנה ב10 דולר לכל מי שנרשם היום.. גודדי מציעים רק אחסון ב10 דולר (8 עם קופון).. שווה, לא? אני בדילמה האם לקנות כי מה אני אעשה עם אחסון כזה, אסור לאחסן אצלהם שרתי קבצים או פורנו חח |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
אני לא יודע איך הפאנל של goddady, אבל הפאנל של dreamhost פשוט גרוע.
מסורבל ומגעיל. אז לפחות מהבחינה הזו אני מציע לנסות חברה אחרת עם פאנל נורמאלי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני גם מתלבט..מישהו פה ממליץ עליהם?
עריכה: בGODADDY האיחסון הוא גם לשנה ב10$ ? אם כן שלח קישור בבקשה. Last edited by Tal`s; 17-03-09 at 14:37.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
המחיר ברצפה, שווה.
אבל שלא יהיו לך אשליות, תצפה לנפילות ובעיות כל יומיים... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אתה מדבר מנסיון או משהו? או שסתם אתה טוען ככה כי הדיל נשמע לך זול מידי?
אני דווקא שמעתי מאנשים על dreamhost שהם זולים ובטוחים. ו10 דולר לאחסון כזה זו באמת מציאה. אני הלכתי על זה בסוף, מבחינתי "לסכן" 10 דולר בשביל גם אחסון (ללא הגבלה של מקום או bandwith) וגם בשביל הדומיין שרציתי, מקסימום אני אשנה אח"כ את הדומיין שיפנה לשרת הישראלי שלי או משהו, אם אני לא אהיה מרוצה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
מה?
נפילות? בעיות? פאנל גרוע? אני איתם כבר שנה (מאפריל 2008) ולא הייתה לי נפילה אחת, הפאנל לדעתי מעולה, הם נותנים גישת SSH מלאה (חוץ מROOT) ולא אכפת להם אם מריצים שרתים (כל עוד אין הפרת זכויות, לדוג' הם אוסרים וונטרילו) אני ממליץ לך עליהם - העסקה שווה מאוד, לך על זה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
כעבור שנה הם מחדשים אוטומטית את החבילה במחיר אחר? האם מתחייבים ליותר משנה בזמן הרכישה?
# 9 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
חוץ מזה שיש אצלהם יותר מידי איסורים. אסור אתרי העלאות אסור אתר שמפנה את התעבורה לאתר אחר ואם לדעתם האתר שלך משתמש ביותר מידי משאבים הם רשאים להעיף לך אותו בלי יותר מידי דיבורים. ממליץ לך לקרוא את הTOS שלהם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|