![]() |
# 31 |
משתמש - היכל התהילה
|
כרגיל, מורות חארות דופקות מתכונות ואז הבגרות הכי קלילה שאפשר =\
|
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר וותיק
|
אנשים יש תשובות =]?
היה כל כך כל שהתחלתי כבר לדאוג עשיתי את 1 4 בJAVA ומודלים 13-14 המודלים היו כל כך קלים שזה פשוט מפחיד בנתיים אני שיש לי טעות קטנה ב4 גג 5 נק' =\ שחילקתי את הדקות ב60 שכחתי לחבר את זה לשעת התחלה טוב לא חשוב יש אתר שמפרסם תשובות?
# 33 |
חבר מתקדם
|
labs יש לי את התשובות למודלים
ב13 1.מתאים,לא מתאים ומתאים. המילים הכי קצרות הם aaabb ו bbaaa השפת חיתוך היא לא רגולרית עכשיו 14. מצב Q0 מצב מקבל,מעברים Q2 לQ0 את האות A ומQ3(השני מלמטה) לQ0 את האות B ובין המצבים מוסיפים את האות הנגדית ושפת החיתוך היא מילה ריקה |
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
הOBJECT ORIENTED היה קל ברמות מטורפות (שאלות 20-24 אחרונות בספר)
והעיצוב (4 שאלות ראשונות) היו גם קלות בחרתי את השאלת רקורסיה בהתחלה עם SOD1 וSOD2 את השאלה בהתחלה עם הLIST גם בחרתי הייתה קלה בOBJECT ORIENTED בחרתי את השאלה עם המחלקות RIDE, ATTRACTION והשלישית ברח לי השם שלה ממ ואני לא זוכר איזה עוד שאלה בחרתי היה קל מאוד בגרות נחמדה (: אני דיי מרוצה יש לי כנראה 97-100 אני מקווה שלא יורידו לי כי השתמשתי בKEYWORD אז (AS) ואין לי מושג אם זה מאושר S: מישהו יודע אם אפשר להשתמש בAS בבגרות כדי לוודא CASTING בלי אקספשנס?
# 35 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הרי שפת החיתוך מאפשרת בשפה מילים מL1 שהן רק a או רק b, רק כך יכול להיות חיתוך, וזה רגולרי. או שלא ?? :O בני זונות המורים שלי, הגישו אותי על 75. עיצוב היה די נחמד, עשיתי את 1 ו3. במודלים עשיתי טיורינג ו13. Last edited by Ofir | OTM Group; 14-05-09 at 13:37.. |
|
![]() |
![]() |
# 36 |
אחראי קהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר וותיק
|
אז מסתבר שאני היחיד שניגש לOBJECT ORIENTED?
![]()
# 38 |
חבר בקהילה
|
גם אני עשיתי מונחה עצמים
|
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר מתקדם
|
כוס עמק
![]() הלך לי חרא. הגישו אותי על ציון 90, מקווה שאני אצליח להוציא לפחות ציון 80. בעיצוב תוכנה הלך לא הכי טוב, המונחה עצמים היה קל. בעיצוב לקחתי רשימה וסתם הסתבכתי כי לחצו עלי עם הזמן, הייתי צריך לעשות את זה בהתחלה והייתי פותר את זה כמו כלום. העצים בינאריים חצי חצי. במונחה עצמים לקחתי את האטרקציות ועוד אחד של התשלומים. Last edited by Shillo; 14-05-09 at 14:55.. |
![]() |
![]() |
# 40 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
את הסעיפים הראשונים עשיתי נכון זה ממש שטויות ב13 כתבתי שזה כן שפה רגולרית
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|