![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
דיווח על חוסר הגינות.
זוכרים שנתתי חינם את עיצוב הרדיו (הצהוב)?
אם כן סבבה. נתתי אותו לבחור מאוד נחמד בשם גולן עם הכינוי g.o.l, שהיה איתי ישר והגון. גולן, מסר את העיצוב לידי מכרו ששמו המלא הוא ליאור כהן. לראשונה, תיכנת ליאור את העיצוב במקצועיות אך קצת שיבש את מבנה העיצוב ואת חזותו הכללית, הוריד את זכויות היוצרים שלי, ורשם "האתר עוצב ותוכנת ע"י ליאור כהן". גולן, פנה אליו וליאור החזיר את זכויותי. לאחר מכן, ליאור הצטרף להנהלת האתר ביחד עם גולן. לאחר כמה ימים, פנה ליאור לגולן בטענה כי גולן לא עוזר לו בניהול האתר ולא משקיע, וגולן אמר לו כי אינו יכול יותר לנהל את הרדיו וכי הוא רוצה לעזוב. ליאור התחיל להתעצבן, לקלל ולאיים על גולן, ואף מחק את העיצוב ולקח אותו מהשרת, ומחק את כל האתר כולו. עכשיו, ליאור טוען כי העיצוב שייך לו וממשיך לאיים. בקיצור, אם אתם נתקלים במישהו בשם ליאור כהן אל תבטחו בו. =/ |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ווי איך אני לא סובלת את המקרים האלו!
גם לי כאן בפורום לפני כמה ימים קרה אותו דבר בדיוק עם עיצוב שגם אני נתתי בחינם! פשוט לאנשים אין בושה.... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
מקרה מצער ,
אין מה לעשות - אלה הישראלים . תודה על הדיווח . |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
בדיוק!
רק שכמה פרטים פה שגויים.. אני כן תרמתי ועזרתי והמון! אך לו לא היה מספיק כל יום התעצבן רב ! קיצור ממש לא כייף לנהל ככה דברים ואם אתם רוצים לדעת משהו: הוא פשוט לקח הכל זאת אומרת: לא נתן לי גישה ל HTML של העיצוב שאם במקרה אני ירצה לשנות משהו אני צריך לחכות עד שהוא יגיע! ורק אז! בושה! ואני עוד הבאתי לו הכל שיוכל לסדר בלי הרבה בלבולים. לא מספיק זה אחרי שהוא הוציא את העיצוב והאתר מה שלא היה צריך אבל נגיד ש.. כי אחרי הכל תכנות שלו.. כל האתרים שכרגע הועלו לשרת ועבדו עד לפני שהוא מחק פתאום לא פועלים! הרדיו כרגע לא פועל אבל זה עוד שכיח.. אחרי כל זה הוא עוד איים כאילו מה כבר עשיתי: יפרוץ למחשב, לאיי סי קיו, יהרוס ולא נמשיך.. אז המלצה שלי: אם פעם תפלו עליו אני לא הייתי בוטח בוא! ועכשיו לגבי העיצוב: העיצוב 100% של מור הוא עשה ! ואפילו יש את העיצוב שלו בפורום עיצוב . הוא לקח את העיצוב בהתחלה תיכנת ופשוט הוריד את הקרדיט ורשם שהוא עיצב ותכנת! לא בושה? ומשהו אחרון: ברור שאשכול זה יעשה רק רעש ולא יכול לעשות כלום כי לתבוע לא נראה לי שאני ילך לזה בגלל זה.. אז באנו רק לאזהיר אותכם! אל תסמכו על אף אחד! ותזהרו מאנשים שלא נראים לכם. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
Last edited by ראשן; 22-11-05 at 15:39.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חחחח יש לי חבר שקוראים לו ליאור כהן
דרך אגב חרא בן אדם מי שעשה לך את זה אין הרבה כמוך שנותנים עיצובים בחינם והוא עוד משנה זכוית
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|