|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() שלום לכם.
רציתי לדעת. כאשר אני מתבקש לעצב מודעה לעיתון.. איך אני אמור לעצב אותה? הכוונה איזו סיומת לשמור,צבעים מוגבלים,קובץ מסויים וכל הדברים האלה. איך אני צריך להכין פרסומת לעיתון? וכנ"ל על פליירים.. איך אני מכין? או שבפליירים אני פשוט שואל את החברה שמכינה והיא תגיד לי ?.. ![]() תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
הכי פשוט שאל את החברה\העיתון
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום Off-Topic
|
הכי פשוט שאל במקום המתאים.
# 4 |
עסק רשום [?]
|
לפי דעתי, בפורמט ששוקל הכי פחות מסיבה פשוטה:
אין מה לשמור ב PNG ופורמטים ששומרים על האיכות, כי בעיתון גם ככה זה לא יראה ככה, זה רק יהיה מודפס בצבע.. וצבעים מוגבלים זה צבעים שניראה לך שלמדפסת יהיה קשה להדפיס או שהם לא יצאו כמו שצריך- למשל גונים של אדום וכאלה.. עדיף להשתמש רק בצבעים הרגילים, אדום , כחול , צהוב, כאילו בלי יותר מידי שילובים וגוונים.. כי זה גם ככה לא יצא ככה.. ואם אתה פותח היום כול עיתון, אתה תראה שאני צודק במה שאמרתי עם הצבעים..
# 5 |
חבר מתקדם
|
אתה צודק, אבל זה עניין של זמן, עד שהעיתונות ישדרגו את המערכות שלהם.
בעתיד זה יראה הרבה יותר טוב. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני ראיתי לפני כמה זמן כתבה של איזה עתידן, שאומר שעוד 10-15 שנים בקושי ישתמשו בעיתונים, כי יהיה הרבה מידע באינטרנט.. ולפי דעתי יא ישדרגו את זה, כול עוד מדפיסים את זה על נייר עיתון (שזה נייר ממוחזר), כי אז זה יראה שחור על גבי לבן, ויראה זוועה.. כמו שתבנה אתר עם עיצוב מממש יפה והכול, ותשים לו רקע זוועה שבכלל לא משתלב..
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לדפוס תמיד שומרים באיכות הכי גבוהה. הפורמט תלוי מאד בבית הדפוס, מומלץ לשמור כ-TIFF. לא מומלץ להשתמש באדום ולא בכחול. אתה אמור לעבוד במרחב צבעים CMYK שבהם משתמש המדפסת כדי לדמות את שאר הצבעים. תעבוד גם עם bleeding של 5 מ"מ לפחות. יש עוד כל מיני טיפים וטריקים לדפוס, תריץ חיפוש בגוגל, פעם קראתי על זה מספר כתבות שעזרו לי מאד.
![]() |
# 8 |
חבר על
|
ורגע,לכל עיתון * זה אותו דבר?
כאילו לא יכל להיות שעיתון מעריב יבקש ככה ועיתון אחר יבקש סוג אחר של קובץ /שמירה? ... ובקשר לפליירים,אין בעיה,אני יתקשר וישאל. ולעיתון,אם אני יצליח ליצור קשר אני ישאל . ולזה שמעלי.. אני מסתכל עכשיו על העיתון ו90 % מהפרסומות הן משולבים עם צבעים של כחול ואדום ... אז למה לא מומלץ? ואוקי תודה על התשובות =] |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תשאל גדלים, תעבוד על רזולוצייה גבוהה בכדי שהמודעה לא תצא מפוקסלת
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|