|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
אל תסע לשם בעונה הזאות ולא בחודש אגוסט יש שם מזג אוויר מטורף תסע לשם באזור ספטמבר אוקטובר גם ככה המחירי הטיסה יורדים
וגם כבר טיסה כך משהו מהנה הולנד , בלגיה , צרפת מאורגן עם אתה נוסע עם חברה או עם חברים אתם תהנו שם מאוד הבטחה שלי גם בתי מלון מסודרים וגם ארוחות וטיולים כייפים פארקים מהנים דסנילנד צרפת |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני יום חמישי בבורגס (בולגריה).
הרבה המליצו... |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
תרשה לי לעדכן אותך, אמא שלי חזרה היום מפראג.. והיא תיקנה אותי בגדול
היא אומרת שבפארג זול, יש להם מטבע מקומי קוראים לו קורונה, אבל יורו אחד = 20 קורונות היא קנתה לדוגמא מגפיים, ב4000 קורונות, שזה בשקלים בערך יצא לה 900שקל (אל תתרגשו אני בטוח שזה מותג) אז פראג לא נשמעת כזאת יקרה ביחס ללפני 7 שנים שההורים שלי היו שם ביחד.. ולגבי התגובה שלך לגבי איטליה, היא לא כזאת יקרה.. קח בחשבון שיש שם כייסנים, רוב הדברים שייתכן שתקנה ולא תשים לב יהיו מזוייפים, לדוגמא יש את הכושים שמוכרים ברחובות תיקים וארנקים הם נראים אמיתיים, אבל כל אחד יודע שזה מזוייף אבל בכל זאת הישראלים אוהבים לקנות ![]() עריכה : ד"א אמא שלי אמרה לי שממש קר שם ויורד גשם, אבל מה אומרים.. ככה זה אירופה.. חופש גדול לפני שנתיים בצרפת בקיץ.. אני זוכר שהשמש הייתה שוקעת רק ב10 בלילה, זה מוזר.. אתה קם בבוקר עם גל חום ועם מעבר השעות לקראת אחר הצהריים מתחיל לקפוא לך ה' תחת '
messenger : support AT netspot.co.il Last edited by VoyaAGe; 12-07-09 at 20:02.. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני מצאתי כמה דילים לפראג , אבל כרגע אני חושב על הונגריה (בודפשט) או בולגריה (בוגרס) |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
בוגרס מקום מהמם, אבל לפי דעתי יותר יפה ללכת לשם בחורף איך העונות מתערבבות שם והמקומות (יצא לי להיות שם גם בחורף וגם באוגוסט)
תהנה! ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|