![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
gaming-pc
סייג לשתיקה חוכמה , מכיר? ברור שדומיין יכול לקדם לך את האתר...אתה בתור ישראלי מה יותר קל לזכור לך ? עריכה : ולזכור את האיות באגלית !! **בכוונה כולם תחת אותה תווית של אתר מכירות** atarmichrazim.co.il michraz.co.il yad2.co.il אני מאמין שyad2 אנשים שהעיסוק שלהם הוא אינטרנט לא באמת יזכרו את השם של האתר וככה יהיה להם יותר לאתר אותו... --> האתר עם השם הקליט ביותר נחרט בזיכורן יותר.... --> מצליח יותר.... קח את זה כנקודה למחשבה |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
sfasf
ציטוט:
ובנוגע למה שאמרת - כלל לא. לאורך אולי יש משהוא, לכן הראשון כבר פחות טוב מהשניים שאחרי. michraz yad2 שניהם סבבה. חריטה בזיכרון לא קשורה להצלחת האתר. מצטער. yad2 ו-michraz נחרטים שניהם באותה מידה - אני יכול לכתוב את הכתובת לבד, לא צריך ללכת לגוגל ולכתוב "מכרז". אני יכול להמליץ עלה אתר לאחרים, בלי שיצטרכו ללכת לגוגל ולא ידעו לאיזה אתר התכוונתי בדיוק... מקווה שתחשבו על התכלס. לפחות תגיעו למצב בו אתם מבינים שאתר שיוקם על search.com לא ינצח את גוגל... |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
כי אנשים רגילים לגוגל...
וגוגל השם יותר קליט ויותר קל לכתוב אותו... אבל אם יוקם אתר gogel.co.il אנשים רושמים מה שנשמע\רגיל להם... לא חסר אתרים אם התוכן שלהם זהה לאתר מתחרה ודומיין זה השוני היחיד...אתה תראה שדומיין הקצר וקליט כן זה שיצליח יותר משני ואפילו אם האתר השני יהיה בעל טיפה יותר תוכן... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|