|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
[דרושים] צוות אנשים מקצועיים לסטרטאפ ישראלי מצליח ביותר!!! + תשלום!!
שלום לכולם,
פרויקט ענקי, סטארטפ ישראלי עומד לצאת בקרוב לרשת והפרויקט זקוק לאנשים רציניים שיש להם המון זמן פנוי להתעסק בפרויקט הזה ומציע להם להצטרף לצוות הפרויקט ההתחלתי כאשר הצוות הזה כאשר הפרויקט יצא לרשת, הצוות יהיה סגור לאנשים חדשים. הפרויקט מעניק תשלום לאנשים אשר יהיו בצוות הפרויקט. התשלום הראשוני הוא לא גבוהה מאוד אך כאשר הפרויקט ישווק ויתחיל להרוויח כספים גבוהיים, הצוות יתוגמל וירוויח כסף ממש טוב! כסף רציני ![]() הצוות הזה יצטרך לעבוד תמיד מסביב לשעון ותמיד הפרויקט יצטרך את הצוות האנשים ולכן זה מבטיח עבודה קבועה. לפרטים נוספים ולהרשמות אנא צרו קשר במסנג'ר: rambenhamo@gmail.com מייל: rambenhamo@gmail.com נייד: 054-3017107 בברכה, רם בן חמו ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום שמות מתחם
דירוג מסחר: (0)
|
איפה אתם יושבים?
יש חברה בע"מ כבר? הסכם מייסדים? אני בעצמי בעלים של חברת סטארט אפ ולפני שיוצאים וצועקים "יש לי סטארט אפ" יש המוווון דברים לחשוב עליהם ולקחת בחשבון. דבר ראשון שיוכל לעזור לך זה לציין באיזה תחום אתם. אתה לא יכול לכתוב הודעה - "דרושים אנשים מוכשרים". אם אני טוב בהרכבת פרטקים בחדרים ואני ממש מוכשר בזה, זה עוזר לך? זה סתם יבזבז לי ולכם זמן יקר (שבד"כ אין בסטארטאפים). תנו כיוון לפחות. בכל מקרה, במידה ואתם רציניים וצריכים מלווה, תוכל לפנות אליי. בהצלחה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|