|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
הנושא נבדק עוד לפני פתיחת האתר, והבחור לא רשם את האתר שלו כפטנט.
תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
אתם קשורים לאתר הקודם שהיה.
השקעתי שם 20 פיקסלים, היה רשום שהוא יהיה ברשת לפחות שנה, אחרי שבועים ירד מהרשת! מה עושים? |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר חדש
|
אהבתי
![]() בדרך כלל אתרים כאלה מאוד מצליחים אני חוזר: בדרך כלל ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אני לא מבין למה לי לפרסם שם. מילא בחינם, אבל בתשלום?
לאתר אין סטטיסטיקות כרגע בכלל. תקן אותי אם אני טועה. הפרסומות שיש שם כרגע ivory, פלאפון, זאפ - זה אתה העלית בעצמך ולא החברות העלו ללוח שלך, נכון? ועוד משהו - כרגע שליש מהלוח שלך כבר תפוס. וכנראה לא הרווחת על זה כלום. למיטב הבנתי כדי שמישהו יפרסם אצלך לאתר שלך צריכה להיות תעבורה כלשהי. ואני לא רואה סיבה שתהיה לו תעבורה. האתר הראשון מהסוג הזה הצליח כי הרעיון גילה התעניינות ובגלל זה גם הייתה לאתר תעבורה וגם אנשים פרסמו גם כי זה רעיון מגניב. היום אין בזה לא חידוש ולא תעבורה. זה בטח לא מגניב כי יש המון אתרים כאלה. אני לא נגד זה אתר מאד חמוד, אני רק מקווה שאתה לא חושב שתרוויח מזה משהו.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
שלום יוסי, אחלה שאלות שאלת.
מתקן אותך, החברות הגדולות שמופיעות באתר, אושרו והועלו לאתר לאחר שיחה עם מנהל הפירסום של כל חברה. לדוגמא the marker , ivory ,פלאפון וכו' הועלו לאחר שסוכם על ניסון של חודש חינם. מה שגורם לאינטרקציה מעולה עם כל גורמי הפירסום של החברות הגדולות ביותר, מה שמגדיל את תפוצתו של האתר ברשת. כמו כן, חלק נכבד מהאתרים מהחברות היותר קטנות פרסמו לבד באתר, והתשלום כבר התקבל. נכון כל היחודיות של האתר הראשון נשארה שם. ולכן אנו מביאים את הגירסה הצנועה שלנו לישראל בלבד. אנו לא משכנעים ולא מתחננים לאף גורם או כל מפרסם ומשווק אתרים, פנינו אך ורק למשרדי הפירסום של הגופים הגדולים כדי שיכירו בנו כאתר חדש ברשת. ולגבי הרווחים תשאיר את זה לנו. המשך גלישה מהנה ותודה למגיבים. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
היי קובי, קודם אתחיל ואומר שהאתר נראה טוב, הוא יפה בניגוד לאתרים ישראלים בסגנון הזה שקמו בארץ. לפי מה שהבנתי אותך ותקן אותי אם אני טועה, גם המפרסמים הגדולים כמו פלאפון IVORY דה מרקר וכו' קיבלו חודש ראשון בחינם כפי שעשית עם שאר המפרסמים (אגב גם אני פרסמתי במהלך החודש חינם). עכשיו נשאלת השאלה למה את המפרסמים הקטנים הבאמת פוטנציאלים ♠הגבלת בתווים ואת המפרסמים הגדולים "פינקת" בשטח פרסום יחסית גדול לעומת האחרים. בינינו ומנסיון שאני עובד עם אותם חברות גדולות אין שום סיכוי שאחת החברות הגדולות יפרסמו בפורמט כזה של אתר שאין בו תוכן ובטח ובטח שאין לו לפחות 50אלף יוניק ביום. הם לרוב מפרסמות דרך משרד הפרסום שמפרסם באתרים גדולים באמת כמו YNET NRG ONE ועוד... או בתוכניות שותפים למיניהם. עכשיו למה אני מבלבל לך במוח. נכנסתי להראות ללקוח את האתר שלך ורציתי שיפרסם אצלך בתשלום, אך התגובה הייתה "איפה יראו אותי בין כל הענקיות האלו ותראה באיזה גודל באנר הם מפרסמים" בעצם מה שעשית זה שרפת את האתר (לדעתי) ומי שנכנס ורואה את האתר כפי שהוא כרגע יוצא משם ומהר ובטח שלא יפרסם וחבל. בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה Last edited by mdanan; 26-04-10 at 09:07.. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
הוספתי את האתר שלי, פאנבוי. ניראה אם יהיה שווה להשקיע בזה בעתיד
![]()
# 20 |
חבר חדש
|
נחמד