22-04-10, 11:55 | # 1 |
חבר בקהילה
|
בבקשה ביקורת איך האתר?
|
22-04-10, 12:10 | # 2 |
עסק רשום [?]
|
חבל שאתה מפרסם אותו לפני שאתה מסיים אותו לחלוטין , בכל זאת אני לא אהבתי , פשוט מידי וריקני מידי .
בברכה ,
22-04-10, 19:40 | # 3 |
חסום
|
מופשט כמו שאושר ציין.
אך הרעיון הכללי כמו כל החברות, השאלה אם האתר עבר תקן של W3C |
23-04-10, 12:42 | # 4 |
חבר מתקדם
|
קצת מגושם.. תנסה לעדן אותו במיוחד בטקסטים...
23-04-10, 15:46 | # 5 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אתמול הייתי בכנס של w3c הישראלי ודיברו לא קצת על הנגשת אתרים לאנשים בעלי מוגבלויות, והאתר הזה הוא ללא ספק דוגמא לאיך לא לעשות את זה:
תגית <div align="center"> בתחילת הקוד שלך? לפני ה-doctype וממש לא בתוך ה-body? הכיצד? ללא כותרות h1,h2... את התפריט כדאי לעשות בתור רשימה (תגית UL) קטגי טקסט מומלץ להכניס לתוך תג פסקה (P) התגית marquee כבר פשוט לא קיימת, זה סתם משהו ש-IE המציאו לעצמם ה-title של כל העמודים זהה כל הכותרות התמונות הן רקעים וללא alt = גולש עיוור לא ידע שזה קיים בכלל החבילות שלמטה זה גם תמונת רגע ללא alt כנ"ל הלוגו בד"כ הלוגו אמור להחזיר לדף הבית, חבל לפספס את זה הסקרולר של "בין לקוחותינו" זז בכיוון ההפוך לטעמי. ולמה כדאי להנגיש את האתר שלך לבעלי מוגבלויות? לא רק בגלל שאתה מפספס כמות גולשים (יחסית קטנה) אלא (העיקר) בגלל שיקולי קידום אתרים. גוגל הוא סוג של גולש עיוור המשתמש במקריא מסך. אני אוהב לעשות בדיקה בה אני מכניס להערה את הכללת קובץ ה-CSS ורואה כיצד העמוד נראה ללא CSS. זו היא הדרך הטובה ביותר לראות כיצד גוגל רואה את העמוד שלך |
24-04-10, 07:42 | # 6 |
חבר בקהילה
|
כל העסק שם נראה גדול מדי
|
24-04-10, 20:48 | # 7 |
חבר בקהילה
|
מה שבתוך לא צריך להתאמץ בשביל לקרוא דברים..
בגדול אבל עיצוב ניראה טוב.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|