![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין לקבל הצעה לקו 100M
שלום,
בקרוב אני מרחיב את ההורדות ומעוניין בהצעת מחיר לאחסון שרת ברוחב פס של 100M ומעלה... (אני לא מעוניין בשרת אלה רק בקו, את השרת אני כבר מביא ככה שלא להציע לי השכרות שרתים). תרשמו לי כאן או בפרטי בבקשה הצעות מחיר, מהירות ומיקום האחסון... עדיפות בחווה החדשה של 012 בפתח תקוה ק.מטלון. ועוד משהו, לא מעוניין ב"קו שיתופי" כי אני הולך לנצל את רב הרוחב פס ואני לא מעונין להיות תלוי תחת עומסים של שרתים על אותו הקו.
# 3 |
מנהל ראשי
|
אתה מוזמן להרים צלצול בימים א'-ה' בין השעות 09:00-17:00: 1599-55-99-77
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
רוחב פס פרטי יעודי גם בחוות השרתים של 012 וגם בנטוויז'ן.
100 מביט עד 1,000 מביט - פרטי מובטח ! אפשרות לרוחב פס מתפרץ בתשלום לפי ממוצע חודשי. אתה מוזמן ליצור קשר: נייד: 050-7640009 מסנג'ר: asaf_fridman@hotmail.co.il
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בעזרת השם בקרוב אני מעוניין להוסיף עוד שרת 1U אבל עם דיסקים הרבה יותר גדולים במיוחד להורדות ישירות גדולות
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
שלום
אתה מחפש בארץ בלבד או ארופה גם יכול להתאים לך? קו בארופה עם תעדוף תקשורת לישראל. זה יכול להוזיל לך עלויות באופן משמעותי. תודה.
# 7 |
חסום
|
שלום
אתה מוזמן להתקשר לחברת WinnerServ Ltd בטלפון מספר 086650566 על מנת לקבל הצעת מחיר אתר אינטרנט http://www.wserv.co.il/he/ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|