![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שליטה על מחשבים ברשת
שלום רב,
אני מקווה שזה הפורום המתאים ![]() בזמן האחרון יש לי פינגים גבוהיים לא מוסברים,אני לא מוריד כלום וגם שאר המשפחה שלי לא (יש לי 7 מגה אינטרנט ואם אני מנסה להוריד (SPEED TEST של בזק לדוגמא) אני לא עובר ת200) פינג פשוט על WALLA זה: http://eliad.org/viewer.php?id=1289295905.jpg השאלה שלי היא,איך אני יכול לשלוט על המחשבים ברשת שלי? לדוגמא אם אני רוצה לנתק את אחי מהרשת,איך אני עושה את זה? אם אני רוצה לראות מי מחובר לרשת בבית,איך אני עושה את זה? אם אני רוצה לראות איזה משתמש לוקח X תעבורה איך אני עושה את זה? הראוטר שלי - WBR3406TX LEVEL ONE תודה רבה לעוזרים!
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
dhcp active clients בראוטר יציג לך את כל המחשבים שמחוברים.
המלצה שלי היא לאפשר גישה לראוטר רק לפי כתובות MAC, וכמו כן להפעיל QOS. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ולא ענית לי על הקטע של לשלוט על האנשים המחוברים,ידוע לך איזו שהיא דרך לעשות זאת ?
![]() |
# 4 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
לדוגמא אם אני רוצה לנתק את אחי מהרשת,איך אני עושה את זה? - אתה חוסם אותו לפי MAC ADDRESS
אם אני רוצה לראות מי מחובר לרשת בבית,איך אני עושה את זה? SHOW ACTIVE DHCP CLIENTS בראוטר אם אני רוצה לראות איזה משתמש לוקח X תעבורה איך אני עושה את זה? אני בספק אם אפשר לקבל חיווי לזה ללא התקנה של איזה-שהוא כלי ניטור. כשהאחות מביאה חברה - אתה מוסיף את הMAC שלה וככה תהיה לה גישה תמיד כשהיא תגיע אליכם. |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
יש לך במקרה קו טלפון אינטרנטי או YES MAX TOTAL ?
# 6 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|