|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[ביקורת חוזרת] LapKap - The Perfect Homepage
שלום,
לפני כחודש בערך הצגתי את האתר שלי, LapKap. כיום, אחרי חודש, העליתי גרסא מחודשת של האתר. נעשו שינויים קטנים בעיצוב בדף הבית ובדף ההרשמה וההתחברות. הדבר המשמעותי שהשתנה באתר זה המערכת החשדשה אשר לא נותנת רק סימנייה אלא תמונה של האתר. גרסא ישנה למי שלא זוכר: http://www.lapkap.com/index-old.php וכעת, הגרסא החדשה: http://www.lapkap.com חשוב לציין - התמונות המוקטנות הן עבודה שלי, המערכת שלי. אני לא נעזר באתר כלשהו אשר מספק לי את התמונות הללו. מספר שעות רב לקח לי לבנות את המערכת הזו. לאתר יהיו עוד אינסוף שינויים כמו: התחברות באמצעות פייסבוק, שירות גיבוי המועדפים ועוד מספר שירותיים ייחודיים! יש למה לצפות. אשמח לביקורת על השינויים. תודה רבה.
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 12-01-11 at 17:32.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אתר יפה ורעיון נחמד, אבל אתה חייב לעשות התחברות מהירה עם פייסבוק, אנשים (כולל אותי) לא ישתמשו באתר שלך כשהם רואים את ההרשמה המסורבלת באתר שלך.
חוץ מזה שיהיהי בהצלחה.
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני עובד על זה..יעלה בימים הקרובים.
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אמרתי את זה בעבר ואני אומר את זה שוב, האתר מאוד יפה ונחמד , לא משהו חדשני אבל משהו בהחלט טוב.
הלוגו פשוט מזוויע , הפונט שלו , הצל הזה , פשוט צועק חובבנות. הייתי משלם ללוגו מקצועי ודחוף.
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
העניין שזהו הלוגו שאני רוצה. חלק אומרים "Hפהפה ופשוט" חלק אומרים "לא יפה". גם הלוגו של ebay מזוויע לדעתי ולדעת רבים אחרים..לא חושב שזה הזיז למישהו. בקיצור, נבדוק את האפשרות להחליפו בהתאם לתגובות. תודה רבה.
![]() |
# 6 |
חסום
|
הלוגו שלא מראה על 0 יכולת עיצובית קודם כול שנית הלוגו של אייבי פשוט אבל מראה על שליטה בתוכנת העיצוב
חוץ מזה אתר נחמד יש הרבה יכול להצליח בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
א. איביי חברה ענקית שיכולה להרשות לעצמה כל לוגו בערך ולהיות מוצלחת , אתה בשלב שאתה עוד חייב למשוך גולשים ולא מושכים גולשים עם לוגו כזה זוועתי. ב. הלוגו של איביי נוצר בתקופה שהוא היה נחשב יפה ומוצלח אולי ברטרוספקטיבה הוא נראה לך ישן אבל זה ממש לא ככה. איביי כמו הרבה חברות ישנות התרגלו ללוגו שלהם ולא חידשו אותו כיוון שכולם כבר הכירו אותו. אגב גם עכשיו הלוגו של איביי נראה יחסית טוב ומרחיק לכת מהלוגו שלך כמובן.
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כשאתה משווה את הלוגו שלך לזה של ebay או כאלו אתה שוכח שהאתר הזה קם לפני 15 שנה ולכן הלוגו שלהם כזה,הם לא משנים אותו כיום מן הסתם כי הם כבר כאלו גדולים והלוגו לא רלוונטי כבר,האתר שלך קם ב 2011 לכן אנשים פה ציפו ללוגו שונה.
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עזבו, לא נכנס פה לקטנות..אני בהחלט יחשוב לשפר את הלוגו..אני אקח את התגובות אלו לתשומת ליבי, בשביל זה הטופיק הזה קיים. אני אשמח לקבל עוד חוות דעת ורעיונות. תודה רבה לכם, מעריך פה כל תגובה.
![]() |
# 10 |
חבר על
|
דבר ראשון, סחטיין על הרעיון והיוזמה, יש חבר'ה שיש להם רעיונות מבריקים, אבל לא ממש עושים עם זה משהו..
משום מה האתר יודע מידי פשוט לדעתי (מבחינת העיצוב), אולי איזה רקע איכותי יציל את המצב?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|