|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש - בעלים שותף לקהילת פורומים לנוער עם פוטנציאל ענק.
שלום וברכה,
אני מחפש בחור רציני, בעל ניסיון רב, עם מוטיבציה גדולה להשקעה ויכולות פרסום ושיווק, כתיבת תוכן, קידום אתרים וניהול קהילה שיצטרף לצוות הפורום שבבעלותי - קהילת הפורומים לנוער רילייב (http://www.realive.co.il). השותף יקבל אחוזים מהרווח אותו האתר ינפק - כמות האחוזים תקבע בפרטיות עם הפונים. אם יש מישהו רציני שמעוניין להצטרף ולעזור לי להרים קהילה מצליחה ומשגשגת, יש לפורום את כל הפוטנציאל לעשות את הצעד הזה - מוזמן לפנות אליי בדרכים הבאות: 1) הודעה פרטית פה בפורום - לשליחת הודעה פרטית אליי: לחץ כאן! 2) שליחת אימייל לאימייל שכתובתו: kadaryair@gmail.com 3) הוספת כתובת המסנג'ר שלי בכתובת: kadaryair@gmail.com 4) התקשרות טלפונית לפלאפון: 0502-054126 תודה רבה והמשך יום נעים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
צור איתי קשר ואני אשמח כבר ליותר פרטים, כמו נפח תנועה זמן באוויר וכו'.
# 6 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתר כמו FXP שיש לו 800K ביום לא עושה רבע מאתר כמו יד2 שיש לו רק 300K יומי. ויש לי עוד מיליון דוגמאות לתת.
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מאיפה לך בדיוק כל המידע הזה? ומאיפה הבאת את זה? בני נוער לוחצים הרבה יותר על פרסומות, אין לי מושג על מה אתה מדבר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
אני אומנם לא ארז, אבל ארז הוא לא נזיר שומר שתיקה, תקרא קצת בלוגים בעניין פרסומות.
דבר שני, אני כן מכיר את שון (לא אישית), הבעלים של יד2, וכחלק מקורס של פרסום (בכללי, לא באינטרנט) דיברנו הרבה על אתר יד2, מאז שהוקמו הם השקיעו 12 מיליון שקלים בפרסום (רדיו, אינטרנט, טלוויזיה וכו') והשווי המוערך שלהם הוא 180 מיליון שקלים. ואל תגיד לי שאין לי מושג על מה אני מדבר, אני מנהל אתרים במספר תחומים ומפרסם את אדסנס ובאדוורדס וראיתי שכמעט כל תחום שמעניין קהל יעד של צעירים שווה כמה אגורות בודדים לקליק, לעומת כל אתר שהוא קהל יעד שונה מקבל פתאום כמה שקלים לקליק. אני מכיר בעלי אתרים של צעירים כמו פורום דיויין - http://www.divine-f.net/ עם 4K כניסות ביום שאין מה לעשות אבל הוא חייב לפרסם את החרא הזה בSMS ועושה מזה כלום כסף, לעומת אתר קטן כמו שלי של מזרונים (בחתימה) פחות מ100 כניסות ביום ועושה כמה מאות שקלים ביום. דוגמה נוספת, אתרי הכרויות משלמות עשרות שקלים על כל הרשמה לאתר שלהם, כמה הפורום שלך משלם על כל הרשמה? המקסימום שתעשה זה תחרות הפניות משתמשים שהפרס למקום ראשון זה ניהול, אז אני אומר שוב פעם "תעשה לי טובה".
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|