![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
עיצוב ראשון שלי לביקורת =]
לאחרונה משום מה Imageshack.us לא מאפשרים לקחת קישור ישיר לתמונה.
אז הינה העיצוב הראשון שלי החלטתי ללכת על עיצוב נקי ופשוט ולשמוע דעות ממעצבים ואנשים אחרים =] ולבקשת חוקי הפורום, פירוט מה נעשה בעיצוב:
ולסיכום אשמח לקבל קצת ביקורת בונה לעצובים העתידיים ![]() שלכם, הבלונדג'ינית =] |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לעיצוב ראשון זה יפה מאוד ...אבל בוא אני יגיד לך מה לשפר:
כל מה שאני רושם תיקח לביקורת בשביל שיצא לך עיצובים יותר יפים: העיצוב טיפה משעמם ...כל הקטע בעיצוב הוא צבעים מעניינים ולמשוך גולשים בעזרת יופי האתר גם, אם הייתה משחק טיפה עם הצבעים העיצוב שלך היה יותר חיי אבל זה עדיין לא מספיק כי חסר קצת עניין בעיצוב ( כלומר תוספות , תמונות , איקונים וכ"ו) התפריט ממש גדול רצוי להקטין אותו טיפה , בקיצור אין לי עוד מה להוסיף כי זה בכל זאת עיצוב ראשון שלך ואת האמת אני בעיצוב הראשון שלי לא היה יפה כמו שלך אז באמת יפה! בהצלחה בעיצובים הבאים שלך |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לעיצוב ראשון זה ממש טוב
![]() כמו שאמרו פה מעליי , תקטין את התפריט , שיהיה מושך את העין , שישרת את המטרה , בהצלחה בעתיד ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
תודה על התגובות
ומור סבג: תקטיני* אני בת ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אין מה להגיב כל כך על עיצוב ראשון, תנסי עוד, תעצבי הרבה, תקראי הרבה, והכי חשוב - אל תתייאשי..
בנוגע לעיצוב עצמו - החלק של הטקסט - מעולה, מקצועי, נקי. החלק העליון - תעשי אותו נקי, בלי שום אפקטים על הטקסט.. המון בהצלחה ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|