|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
חוץ מזה שהוא אין לו ידע אפילו לעלות גיבויים הוא לא יודע עשו את זה בישבילו , הוא גם שקרן מגעיל ובקשר ל75% זה כל הלקוחות הלא מרוצים שמשה התחיל לבכות להם באיסיקיו שימחקו תביקורת ואז הם כמובן הסכימו והמנהל מחק תביקורת בכל זאת אני אישית לא ממליץ עליו ילד קטן שרק יודע לשקר !
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
חח צודקים פה אנשים
ממליץ על bestaerv ליעודי לי אישית יש שם |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
תודה לכול מי שהמליץ.
ובקשר אליך אביב? יש לי מי הוסטס אולי 3 לקוחות גג 4. תמשיכו לחשוב שאלא הלקוחות שלי. לא רוצה להשוייץ או משהו אבל הלוואי ש90 אחוז מהחברות פה יגיעו למה שדיגיטק עשו או יעשו. יום טוב
חבר וותיק
|
כן כן
אז מה דיגידרק עשו? משה מצה שותף פראייר שקנה את כל השרתים מלבד אחד ועושה על חשבונו כסף משה גונב מאנשים אחרים עבודות משה משחק אותה יודע לתחזק למרות שהוא ילד קטן שלא יודע כלום וגם לקוחות של משה לא ממליצים עליו איזה הרבה כל הכבוד אף אחד לא עשה כל כך הרבה כמו דיגידרק
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
חחח סלביק אתה מצחיק אותי.
אתה חיי בכזה סרט. אבל על תדאג.."כול כלב בא יומו" זה משפט מאד נכון. עוד מעט אני רוצה שתסכל בנענע באחסון אתרים,ואז תדבר איתי בסדר? אני יודיע לך מתי להסתכל
חבר וותיק
|
נכון עדיין לא הגיע היום שלך אבל יגיע בקרוב
![]()
![]() |
# 18 |
חבר על
|
אוי משה, אתה כ''כ אינפנטילי שזה הורג.
זה נשמע כמו "לי קונים פאוור רנג'רס ולך לא :P " אתה יכול לקחת את ה"פירסום" ב-2 שקל שלך באיחסון אתרים של נענע ולדחוף אותו ל-*** רימית המון לקוחות, ולפי הבנתי אתה סתם ילד קטן. יש לי יותר מדי מקורות שהודיעו לי שהם לא בדיוק מרוצים ממך, וכנראה בגלל זה כל הביקורות בהוסטס. ועוד דבר שהורג אותי מצחוק, digitekk?! LOL
Permanently Banned
|
ציטוט:
חח יפה קבל חחח :qqb006: |
|
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
משה נשמע בנאדם אחלה מקווה שהוא לא ידפוק אותי עם הריסיילר שהוא חייב לי כמו ש ESWD
נדפק לפי מה שהוא אמר
|