|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
וגם אם הם דורשים הרשמה מניין לך שאין לי כבר משתמשים ו\או בחור שעובד איתי? נשמע אמין לא נשמע אמין, אף אחד לא מחייב אותך לקנות.. אם אתה רוצה אתה יכול גם לקנות את רשימת האינדקסים באותו המחיר ולהוסיף לבד.. אבל זה לדעתי מיותר כי בכל מקרה בסוף העבודה תקבל את רשימת הקישורים.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מודע לזה שיש שרותים כאלה בכל פינה באינטרנט, כאן אני לא מתווך ולא עובד עם כלי חיצוני, המאגר נאסף ע"י בלבד, ואני מוסיף את הקישורים לבד. זה גם לא אוטומטית ומי שמעוניין יכול לפרוס את ההוספה לחודש.. אגב מי שמעוניין יש לי גם מאמר של מאות פורומי עץ ישראליים בעברית (חלק גם של אתרים בעלי חשיבות כגון אונברסיטאות \ GOV.IL) שמקדמי אתרים מנצלים כדי לדחוף קישורים בתגובות, ומנסיון אישי יש לזה יעילות רבה. אז מי שמעוניין אני יכול להציע לו פרסום קישורים גם בפורומים האלה ו\או למכור לו את המאגר. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
רמאי, אתה וה''חבר'' שלך שזה בעצם אתה אמרת ששלחת לי 300 שקל לפני כמה חודשים וזה עוד לא הגיע כי יש עיקובים בבנק ובגללך לא רק שלא הרווחתי גם הפסדתי כי הייתי חייב כסף לאחרים.
אין שום סיכוי שהיית עושה 2500 קישורים ביומיים ועוד ב24 דולר זה נשמע מופרח ! רמאי היית ורמאי תשאר - תזהרו ממנו הבן אדם רמאי הוא יודע גם לזייף הפקדות לבנקים .
# 16 |
חבר מתקדם
|
הדבר מתבצע באמצעות תוכנת BLACK SEO חדש שפותחה ע"י אמריקאי, קראתי על זה בפורום וראיתי אותה בפעולה, לצערי הדבר יגרום לנזקים רבים לאתרים,לא מומלץ חברים פשוט לא מומלץ!
כל מי שהאתר שלו מספיק חשוב לו שלא ישתמש בדרך הזו,אני לא מנסה להרוס לבחור כאן את המכירה חלילה אני רק מזהיר את האנשים מפגיעה רצינית באתרים שלהם. הפנדה של גוגל עובדת בצורה שונה כרגע והאלגוריתם מסובך מתמיד לא כדאי להתעסק,לא עכשיו לפחות. שיהיה בהצלחה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|