![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עיצוב לפרויקט שיעלה בקרוב
שלום לכולם,
בתחילת דרכי ביקשתי פה ביקורות על עיצובים שלי, וגם עכשיו אני בתחילת דרכי להרמת פרויקט שמתוכנן להיות גדול. רציתי לבקש תגובות לגבי העיצוב ההתחלתי של הפרויקט. (למי שרוצה לדעת מה הפרויקט, זה מערכת שתלמד שפה בעזרת לימוד המילים של אותה שפה. טכניקה שאני לומד איתה המון מילים בזמן קצר. זה בעיקר לתלמידים, סטודנטים, עושי פסיכומטרי ואנשים מבוגרים שרוצים ללמוד שפה כלשהי או להרחיב את האוצר מילים בשפה כלשהי) בכל מקרה, הינה העיצוב. רק מזכיר שזה עיצוב לדף הבית שאורח רואה... http://biode.co.il/Homepage.png
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
50 צפיות ואין תגובות חח?!...
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
מספר דברים זניחים:
- דור
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 01-04-12 at 11:01.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
קודם כל תודה על התגובה. באמת בונה.
אבל לא הבנתי חלק מההערות. * על בחירת הצבעים וההיררכיה לא הבנתי מה הבעיה. זה כביכול הולך מהגוון הבהיר לגוון הכהה של הכחולים. ראיתי המון אתרים שעובדים על אותו קונספט וזה נראה טוב. (בעיניי לפחות) אשמח אם תסביר מדוע זה לא טוב. * הטקסט בחלק העליון במרווח 0. כלומר הDefault שלו. וזה פונט Verdana פונט שחצי מהאתרים בחו"ל עובדים איתו. אז אני לא מבין למה זה נראה לך מרווחים בין האותיות. על המרווח בין המילים צמצמתי קצת. מקווה שזה שיפר. * העניין שהאתר מצומצם אני מודע לבעיה. ואני צריך לחשוב מה להוסיף עוד בגוף האתר. בדפים האחרים של המשתמש, עם כל הפאנל שלו והאתר עצמו. יש מקום. רק 2-3 דפים של אורח צריך לחשוב איך אני מנפח. תודה. * בפוטר עשיתי את הטקסט בהיר יותר שיבלוט, באמת זה כמעט ולא נראה. אבל לא הבנתי למה אתה אומר שהוא קטן. אין לי מה להכניס שם חוץ ממה שכבר קיים, וזה מספיק. מה יש לי עוד להוסיף שם? * שוב אני לא מבין מה צפוף. אני אשמח אם תצביע על כמה דברים. * בבלוק הלבן יהיה סרטון יוטיוב. וכן זה אמור לקחת את רוב ההצגה. הגולשים יראו את הלוגו-השם. אחרי זה יראו את הסרטון. ואז יהיה כמה שורות של שיווקיות. וכפתורי הרשמה או התחברות. * הורדתי את הנקודה - צודק. תודה * העניין של הטקסט - אני לא מוכר את העיצוב. זה עיצוב בשבילי. לכן אני מרשה לעצמי כרגע לזלזל קצת ולחרבש טקסט. אבל כמובן שהכל יעבור הגהות ובדיקות. בכל מקרה, עשיתי בתפריט למעלה אות גדולה, לפי דעתי זה פחות יפה לא יודע למה. בדר"כ אני גם אוהב אות גדולה. פה אהבתי יותר את הקטנה אבל אני הולך איתך.. ![]() שוב, תודה ענקית על התגובה. באמת בונה ואיכותית. אשמח אם תגיב שוב לגבי ההערות שלי. ואשמח גם מעוד משתמשים תגובות... הינה התיקון: http://www.wordlaboratory.com/Homepage.png
Last edited by ShonLevi; 01-04-12 at 11:34.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
הי ShonLevi,
רווחים - אני רואה את ההבדל ברווח שבין מילה למילה בתפריט, זה שיפר במעט - אך עדיין יש הרגשה של צימצום.. Veranda הוא פונט יפה, אם כי לא המועדף שלי, אבל בכל זאת, היחס בינו לבין הבלוק צריך להיות יחסי. זאת אומרת, שאם אתה בוחר פונט שדורש מרחב - תן לו את המרחב. גודל הפונט שלך בתפריט הוא בערך 15 פיקסלים, או 14 נכון? זה פונט שבאופן יחסי גדול יותר מarial.. תן לו את הpadding שהוא זקוק לו, או שתקטין אותו .. מרווח זה משהו קריטי צבעים - אתה צודק, יש הרבה אתרים עם אותו Color palette, אבל כאן נכנס הענין של ההיררכיה .. אם לא תשתמש בצבעים בהדרגה כלשהי, אתה תאבד את התחושה שאתה מנסה להשיג .. ואני חושש שכאן איבדתי את התחושה.. תנסה כל מיני צבעים, ואחרי שניסית הכל אתה אוטומטית תחזיר לגירסא שהיה לעיניים שלך הכי נוח לראות, מנסיון! footer - הטקסט באמת קצת בהיר יותר ושיפרת את הניגודיות, אבל זה מעט גבולי.. לא חסרים דברים שניתן להוסיף .. הכל תלוי בכמה שאתה רוצה שהאתר שלך יציע למשתמש (פיטצ'רים \+ תוכן) .. (Social Media, לדוגמא ..) הבלוק הלבן - השגת את תשומת הלב שלי .. זה כבר משהו שתלוי בך, אבל חשבת להגדיל קצת את הסרטון? תצא מנקודת הנחה שיש כאלא שסתם נכנסו לאתר שלך, ויכול להיות שסתם במחשבה מהירה יפעילו תסרטון. ברגע שהם יראו את תוכן הסרטון באופן ברור יותר, אולי אולי זה יגדיל את ההתעניינות שלהם! אני חייב לתת לך טיפ - תדמין לך רגע בראש שהאתר מתוכנת והכל הופך לטקסט דינמי.. זה עדיין מת, בלשון המעטה.. בתור המעצב, אתה צריך לחשוב על הכל... זה אומר שתצטרך לעצב את התפריט הנפתח, את הHOVER של הכפתורים, את הHOVER של הלינקים, את ההיררכיה של האלמנטים בתיכנות (headings, paragraphs, columns) ועוד ועוד - וזה לא משהו שהמתכנת צריך לעשות, אלא אתה! תחשוב קדימה והיקפי, כך שתוך כדי שאתה מעצב את האתר שלך בפוטושופ תפתח Layerים מוסתרים שיהוו כhover לאלמנטים השונים שלך באתר ועוד בנוגע למרווחים ולצפיפות - http://bit.ly/Hee14I (צבעים זהים = גדלים זהים) ויש עוד הרבה נקודות שאפשר לגעת בהן, כמו ממשק משתמש וכו' (האייקונים של הארצות למטה, בשביל מה להציג שוב את הסמל היפה של המדינה שלנו אם אני כבר רואה את האתר בעברית?) תעבוד על הדברים האלא אם אתה ממש אוהב עיצוב.. אין מעצב שלא נתקל לעתים במצב הזה שכשמתחילים עיצוב, ויש הרגשה טובה לגביו, עדיין משהו לא מסתדר - במצב כזה, הכי טוב להתחיל מאפס. ברוב המקרים, הגירסא החדשה תצא טובה יותר. היו פעמים שפשוט נאלצתי להשתמש בבמונחים באנגלית, סליחה מראש ![]() ציטוט:
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 02-04-12 at 07:18.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
בינגו. trupix קלע בול.
כמה דברים שאני לא בטוח אם לא הבנתי או שtrupix לא ציין..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|