![]() |
# 2 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
אני יכול למכור לך באנר , אבל במידה ואתה רוצה להחליף, יש לך 650 כניסות ביום? או 450 שמתוכם 200 יחודיים?
איפה הבאנר ימוקם? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
במידה ותרצה לרכוש שטח פרסום באתר http://status4me.net
סטטיסטיקות: http://extremetracking.com/open?login=ixml *כ85% מהכניסות ממנועי חיפוש. צור קשר בה"פ.
# 4 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() ולא בס"כ ממוצע בערך 450 כניסות. חוזרים אלה משתמשים שנכנסו יצאו ועוד פעם חזרו. לא כולל הכניסות מפרסום בADWORDS שמשם בערך 150 יומית. לגבי סטטיסטיקה, היא מבוססת על בסיס GOOGLE ANALYSTIC. הבאנר ימוקם ע"פ מיקום שלך וגודל. כמובן שצריך להגיע להסדר של גודל, מקום וזמן. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 5 |
|
לצערי עדיין לא הצלחתי להבין מה הסטיסטיקה של האתר שלך.
"ולא בס"כ ממוצע בערך 450 כניסות. חוזרים אלה משתמשים שנכנסו יצאו ועוד פעם חזרו." לא אומר לי כלום, יכול להיות שיש לי משהו בשבילך.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל אתר יש כניסות חוזרות וכניסות ייחודיות. יחודי אלה משתמשים חדשים באותו יום. הסטטיסטיקה של בדיקת משתמשים חוזרים מבוססת על פי שעה לפחות באתר שלי וברוב האתרים. כלומר משתמש אחד ייחודי יכול להיכנס לפחות 3-4 פעמים ביום בהפרש זמן של כמה שעות. משתמש ייחודי זה משתמש שנטו נכנס פעם ראשונה באותו יום לאתר. זה קיים לכל אתר. אתה לא יושב באתר שעות אבל אתה יכול להיכנס לאתר מדי פעם בהפרש של שעה או יותר - זה בדיוק מה שנקרא משתמש חוזר. ואני מבקש לכל המי שמעוניין שאני יקנה ממנו באנר: בכותרת כתוב החלפת באנרים! זה אומר שאין צורך שתגיבו כאן כי אני לא מעניין אחרת הייתי כותב קונה באנר. ואני מבקש רציניים בלבד, מתעניינים לא מעניינים. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
|
ציטוט:
www.rowenta.co.il , נתונים פחות או יותר כמו שלך, גם מבוסס על אנאליטיקס ד"א. בין 350 ל 500 כניסות ביום (כניסות חוזרות) , וכ 300 עד 450 יחודיות (כן זה קצת מוזר אבל לאתר שלי אין כמעט כניסות חוזרות). 81 אחוז משתמשים חדשים. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עוד מישהו? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |