|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
שירותי כתיבת תוכן ומאמרים במחירים אטרקטיביים
שלום וברכה,
לפני שנכנס למגוון השירותים שאני מספק בתחום התוכן - חשוב לי שתכירו אותי מעט: שמי יאיר קדרי, בעוד 3 חודשים ימלאו לי 24 שנים. אני מתעסק עם תחום כתיבת התוכן כבר 6 שנים ברציפות כשלאורך הדרך עבדתי עם מאות לקוחות וכתבתי עשרות אלפי מאמרים שונים. מה שמייחד את סגנון הכתיבה שלי הוא שילוב עובדות מעניינות עם סגנון כתיבה מלהיב שמושך את הקורא וגורם לי לרצות לקרוא עוד ולהתעניין באמת בכתוב במאמר. יכולות האספקה שלי הם מהגבוהות שנראו אי פעם ברחבי הרשת (אני בספק עם רק באינטרנט הישראלי) - מדי יום, אני כותב לא פחות מ-50 מאמרים שונים ברמה גבוהה וללא סילופים. תוכלו להתרשם מרמת הכתיבה שלי ולראות תיק עבודות באתר התדמית שברשותי: http://www.kadarticles.co.il אני מחפש כרגע לקוחות רציניים וגדולים שיזמינו כמויות גדולות של מאמרים מדי חודש, מתוך מטרה למצוא עבודה לטווח ארוך והתנהלות מוצלחת בין הצדדים על תקן קבוע, כאשר כל אחד יודע את התפוקה שהוא מקבל. לשם מציאת לקוחות מן הסוג הזה, אני מוכן לכתוב במחירים אטרקטיביים במיוחד, בטח ביחס לרמת הכתיבה שלי. אני מסוגל לספק מאמרים המיועדים לקידום אתרים (מאמרי SEO), כמו גם תוכן שיווקי ומפורט לאתר. אשמח לקבל מכם פניות ולהתחיל שיתוף פעולה מוצלח. דרכים ליצירת קשר: 0502-054126 kadarticles@gmail.com תודה ושבוע טוב, שנה מבורכת לכולם. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
אני מצטער, התגובה אינה באה על מנת לפגוע רק להעביר משוב.
בזמן האחרון אני מחפש כותב תוכן לעבוד איתו ולכן כשראיתי את המודעה ישר נכנסתי. המודעה שלך מלאה בשגיאות כתיב, דקדוק לא נכון , הניסוח איננו מקצועי ועם זאת אתה מציג את עצמך כמומחה ומקצוען אמיתי כפי שהינך טוען בין הטובים ברשת , הישראלית והעולמית. איננו מכירים ובאמת שההודעה הזאת לא באה לפגוע ורק לתת לך ביקורת במיוחד כשאתה מציג את עצמך, אל תקל ראש בכתיבת התוכן השיווקי האישי שלך.
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
איך אתה מתמחר ?? לפי כמות נגיד 10 ?? אפשר לקנות מאמר 1 להתרשם ??
מה המחירים בדיוק אני צריך מאמרי SEO
# 4 |
חבר מתקדם
|
אסף, אני מקבל את המשוב שלך ומכבד אותו. עברתי עכשיו על המודעה שפרסמתי והזדעזעתי.
לא מדובר ברמה שמאפיינת את הכתיבה שלי, אלא שאני אחרי למעלה מ-36 שעות שינה ללא רצוף. מביך. בכל אופן, אשמח לאפשר לך להתרשם מעבודות אחרות שלי שבאמצעותן תיווכח ברמה האמיתית אותה אני מציג במאמרים. אנסה ליצור איתך קשר מחר. לילה טוב. Acid-Burn - אפנה אליך בהודעה פרטית. תודה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
אני הזמנתי מיאיר ומאנשים אחרים מאמרים לכל מיני אתרים שונים שקידמתי גם עוד לפני עדכון הפנדה ומאז שהיה את העדכונים גם אלו האחרונים אני רואה שאתרים שבהם המאמרים של כותבים שסתם יצרו תוכן למען היצירה יורדים בתוצאות חיפוש ואני מעדכן להם את המאמרים או אפילו מחליף לגמרי בחדשים ובאתרים ששמתי את המאמרים של יאיר יש טראפיק של אנשים שלא באו מגוגל וגם גוגל עצמו מתייחס לאתרים יותר טוב
לפני חודשיים בדקתי באנליטיקס כדי לראות למה חלק מהאתרים יורדים בתוצאות וחלק נשארים או עולים מעט בגלל שמתחרים ירדו וראיתי הבדלים בעיקר באחוז נטישה מהאתר, כלומר שאנשים עבורים יותר עמודים וקוראים יותר זמן את התכנים באתרים שלא נענשו וגם באחוז טראפיק שלא מגיע מגוגל, כלומר מאנשים שחוזרים לאתר כי הם זוכרים אותו או מהמלצות שזה עדיין אחוז קטן יחסית אבל באתרים שנענשו אין כאלה גולשים כמעט בכלל. יש לי ביקורת על המחירים של יאיר שהוא עקשן לגביהם חחח אבל בראייה לאחור יצא הרבה יותר משתלם מכל כותב תכנים אחר וכבר חודשיים בערך שאני עובד רק איתו גם על פרוייקטים שאין לי אליהם תקציב... אז נחמד לדעת שפה אתה מציע מחירים זולים אני אנצל את זה ![]() ד.א. SlipY על איזה שגיאות כתיב אתה מדבר גם פה אין שגיאות וגם במאמרים שהוא שולח לי אני פותח אותם בוורד וזה מיד מדווח על שגיאות כמעט ואין לו ואם כן זה סתם שטויות של י או אות כפולה זה קורה מכתיבה מהירה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|