|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
בלי לאגיד משהו רע,
אני לא רוצה לאגיד גם יותר מידי. לא אהיתי קונה! אבל אני לא אגיד לך למה, החלטה שלך.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אחד תקן את שגיאות הכתיב שלך, שתיים תקטין את החתימה שלך. בחזרה לנושא, כנ"ל אני, יצאתי מהם בהרגשת אכזבה. |
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
*להגיד *הייתי אתה לא ממליץ,ואומר "אני לא אגיד לך למה", אז בשביל מה להגיב,אם אתה לא ממליץ תפרט.
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
משה מומלץ
כרגע יצאתי עם רושם רע מאחד התכנאים שלהם שזה לא ממש קשור למשה רק בערב אני יכול להגיד לך ביקורת מלאה אבל תיבדוק עם משה אם אתה קשור לאחד התכנאים שאצלו אם לא אז מומלץ משה אחלה בחור |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
לא מומלץ מנהל תחברה ילד קטן גנב שקרן שלא יודע לטפל בשרתים שלו ויש איתו רק בעיות!
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
הם בסדר,
בזמן האחרון היו עליהם קצת ביקורות רעות. |
![]() |
# 9 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
היה עליהם מלא רק שמשה מפחד מזה הוא בכה ללקוחות שלו שימחקו תביקורות ואני לא משקר יש לי לוגים ![]()
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אני השכרתי מהם שרת מיני ייעודי, ביום יומיים הראשונים הוא היה אחלה, אבל אח"כ הוא היה ממש זוועה לא פעל טוב וכו'.., העבירו אותי במקום מיני ייעודי ל רסיילר לחודשיים, וגם הוא לא עבד טוב בכלל לא נהנתי ממנו בכלל.
לא הייתי מרוצה, מלא לקוחות עזבו אותנו ואני לא רוצה להוציא שם רע עליהם, בקיצור אני לא הייתי חוזר להתאחסן אצל דיגיטקק גם אם היו נותנים לי שרת ייעוד בחינם אצלהם. יכול להיות שזאת הייתה תקופה אצלהם שהיו בעיות וכל מיני... אני אמרתי את שלי בכל אופן. בהצלחה בבחירה, מושיק ברק.
|