![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
הקטע פה אם המנהלים נהיה מוגזם מאד!
שלום לכל משתמש פורום הוסטס.
לקחתי את המשתמש הזה מחבר כדי לירשום את ההודעה הזאת כי זה התחיל מאד להימאס עליי, אני זה אלירן סיבוני המוכר כמשתמש Zvaim אז כל נזק שהולך להיגרם אחרי במידה ויגרם תעשו את זה על המשתמש Zvaim ולא על זה. רציתי לדבר על עניין הבאנים המוגזמים שיש פה ויש לי סיבות להתלונן. נתחיל מזה שלפני כחודש בערך העיפו אותי לחודש שלם על דבר ממש אבל ממש טיפשי ואני יספר. הכל התחיל שניסיתי את מערכת התפוצה של "וואלה" לפני שבאמת שלחתי את מה שאני רוצה לשלוח לרשימת תפוצה שלי, לקחתי כמה אימיילים מפה ואמרתי נישלח לפה מקסימום יגידו לי לא לשלוח יותר דברים כאלה ואני יקבל את זה, אבל אז הגיע המשתמש דניאל הידוע בכינוי Telecart פקח הפורום שלא עושה פה כלום בכלל אבל פה הוא היה חייב לעשות את זה. בכל מיקרה אנשים שלחו לי את ההודעות הבאות "אבקש ממך לא לשלוח לי את זה יותר ולהוריד אותי מרשימת התפוצה שלך" שלחתי לאותם אנשים בחזרה "אני ממש מצטער אם זה פגע בך זה לא יקרה שנית" אבל דניאל? ניצל את ההזדמנות והלך אם זה עד הסוף, ניצל את המצב שהוא "פקח" פה. הוא לא יכל להגיד כמו אותם אנשים, הוא גם אמר וגם העיף לחודש, עכשיו תגידו לי אתם, זה סיבה מוצדקת להעיף על דבר כזה לחודש??...אנחנו לא מדברים פה על שבוע שבועיים אנחנו מדברים פה על חודש!!!! בגלל דבר כזה שטותי, אבל שחזרתי הבלגתי שתקתי לא עניין אותי ממש. עכשיו מגיע הבאן השני שאין לי מושג לכמה זמן הוא. הבאן השני שהוא עכשיו ניגרם מהדיון הבא:http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=27151 אבל שימו לב לדיון הבא שהרבה השתתפו בו וזוכרים כל דבר משם. http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26518 עכשיו אני יצטט את התגובה של אותו מנהל שהרחיק אותי. ציטוט:
בוא לא ניסחף... על זה אני מצטער, אבל את הכוונה של הכעס אתה כניראה לא הבנת כל כך נכון, יש פשלה ויש פשלה, כל אחד אם הדעות הפוליטיות שלו ולפי מה שזכור לי אנחנו מדינה דמוקרטית ומותר לכל אחד להגיד מה שבא לו, וזה כולל גם את הפורום, ברגע שנופלים 3 מסוקים שלנו בכמה ימים אל תגיד לי שזה לא פשלה, כי שתיהם קרו מטעות אנוש, אני לא יתווכח איתך על זה אמרת משהו מצער על אבא של חבר שלך אז אני לא ימשיך יותר מדי. בוא נתחיל מזה שהם באמת שומרים עליי ושמרו עליי כל השנים ובגלל זה אני גם הולך לעשות את זה בעוד שבוע, תתפלא אבל תותחנים גם מסכנים את החיים שלהם אז אל תדבר איתי על בושה או לא בושה כי אם המלחמה תימשך בחודשיים הקרובים גם אני יהיה בסכנת חיים, אז אתה אומר שלי אין בושה?... סלח כן, אבל יש עוד חיים חוץ מהפורום הזה, עברתי חודש בלי בעיה לא בעיה לעבור עוד כמה שנים ככה. עכשיו לסיכום: אחרי ההודעה הזאת לא ממש איכפת לי שיעיפו אותי, יחסמו לי את המשתמש לכל הזמן, זה לא ממש מפחיד, הקטע הוא שהמנהלים פה מגזימים בצורה רצינית, עכשיו תגידו לי אתם, זה סיבות מוצדקות? אני בטוח שאם אלון היה רואה את זה הוא היה מתבייש במה שההנהלה עושה, אני מכיר את אלון טוב מאד במיקרה הוא גם לקוח שלי (רק חבל שהוא נעלם לי) ועל דברים כאלה הוא לא היה מסכים בכלל, שלא נדבר על הבאן לחודש. מי שזוכר את הוסטס הקודם, היו שתיי מנהלים. 1). אלי הנשמה שליייי אין מי שאוהב אותו יותר ממני. 2). דניאל Telecart גם איתם היו בעיות אבל בואו לא ניסחף, שאלון היה כל אחד פחד לעשות צעד, שאלון איננו כל אחד עושה מה שבראש שלו. מנהלים תעשו לעצמכם טובה, תפתחו לעצמכם חוקים ותגבילו את עצמכם, אני פעיל פה כבר שנתיים, תמיד תרמתי, תמיד אהבתי לעזור, וזה מה שאני מקבל בתמורה, בהוסטס הקודם באן אחד אפילו לא היה לי, וזה אומר שמנהלים שיש עכשיו לא מאורגנים בכלל. שיהיה המון המון המון בהצלחה לכם, אני מאד מקווה שתתארגנו קצת, ושלפני מעשה תמיד אבל תמיד תחשבו טוב לפני שאתה עושה מה שאתם עומדים לעשות. תודה רבה, אלירן. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|