![]() |
# 11 | |||
חבר פורום
|
ציטוט:
אני דווקא תומך בחופש האמונה בישראל ולדעתי כל אדם צריך להאמין בכל אמונה שבה הוא בוחר ללא כל התנגדות משום צד אחר במדינה. אבל מה לעשות, כאשר אלוהים בעצמו נותן ספר (שכל הזרמים ביהדות, נצרות ואיסלאם מסכימים על כך) והוא כותב איך צריכה להתנהל האמונה, זה קצת מוזר שאתה תגיד שאתה מאמין בדרך אחרת והיא גם נכונה...הדרך היחידה שנכונה היא הדרך שכתובה בתורה שבכתב (ואני לא מקיים את מה שכתוב שם, אז אל תזבל תשכל על זה שאני חושב שמי שלא מאמין באמונתי דפוק). ציטוט:
ציטוט:
בקיצור, אין תקוה לדיון הזה. אני מאמין לדבריו של אלוהים שכתובים במפורשות בתורה (דת ישראל). אם אתה מאמין באלוהים אך לא בדברים שכתובב בתורה (ולא, בתורה לא כתוב ללכת לבית כנסת למשל) אתה לא מאמין ביהדות ואז כן- אני לא מקבל את מה שאתה מאמין בו. לא איכפת לי שאתה מאמין בו ולא מפריע לי אבל אני לא מקבל את זה. ולפני שתגיד שמשהו דפוק אצלי- זה כמו שתיקח מוסלמי, הוא יגיד לך שהוא מקבל את כל דברי הנצרות? (אם כן זה אומר שמותר לן לאכול חזיר, מה שאסור עפ"י האיסלאם). אז כלום לא דפוק אצלי, ככה פועל העולם: אתה לא יכול לקבל את כל האמונות, אלא רק את האמונה שלך (אלא אם כן האמונה שלך היא שכל האמונות נכונות).
"...אלוהינו שבשמיים למענך עשה אם לא למעננו; לחץ את לוחצינו; לחם את לוחמינו..." Last edited by Bla123Bla; 13-08-06 at 01:45.. |
|||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|