![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
השאלה הגדולה - קרבי או ג'ובניק?
שלום לכולם וחג שמח.
למרות שיש לי עוד שנה+ להתגייס - הוויכוחים עם ההורים ושאר המשפחה כבר החלו. אני מאוד רוצה ללכת לקרבי,לתת מעצמי למדינה. המשפחה שלי נגד , ואני לא מאשים אותם - הם דואגים לי והם יודעים שמי שהולך לקרבי אומר בעצם "אני מקריב את עצמי בישביל המדינה". אני? - אני חושב שאם כל אחד יגיד : "זה מסוכן מידי, אנשים אחרים יעשו את זה - לא יקרה כלום אם אני לא אהיה קרבי" , המדינה שלנו לא הייתה קיימת היום. לפני כמה זמן , הגיע חייל מגולני לבית ספר שלי ודיבר עם השכבה שלי על הצבא וכו'. כמובן שהשאלה שחיכיתי לה הגיעה , ואני הייתי בהלם מהתשובות. 90% מהבנים של השכבה , אפילו לא חושבים על זה. חוץ ממני ועוד כמה בנים שרוצים את זה , כל השאר פשוט מנסים למצוא דרכים להתחמק ( דרכים להורדת הפרופיל,ללכת להיות ג'ובניקים). שתבינו , אין לי שוב דבר רע להגיד על מי שרוצה להיות ג'ובניק , זו הבחירה שלו ואני מכבד את זה. עכשיו לשאלה שלי אליכם, מה אתם הולכים לעשות\עשיתם? מה דעתכם על ההבדל בין תפקיד קרבי לג'ובניק? מחכה לתשובות , שוב - חג שמח |קורץ| נ.ב קראו: http://www.shavuz.co.il/regular/arti...d=63&secid=725 Last edited by Shart; 08-05-08 at 15:56.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|