![]() |
# 11 | |||
אחראי פורום
|
ציטוט:
כשנתעלם והם יגיעו אלייך וחס וחלילה בני המשפחה שלך ימותו, אז תחזור לכאן ותגיד "צודקים. להתעלם זה לא טוב". אל תגיד שאתה "משוחד" על חיי היקרים לך. כי הפעם זה איש שאתה לא מכיר בשדרות שמת, מחר זה קסאמים שמגיעים אלייך הבייתה. דמיין את הסיטואציה הבאה. 100 חיילים מכתרים 5 מחבלים שכולם רצחו מאות ישראלים. המחבלים מחזיקים בנשק. למה החיילים לא יורים? כי באמצע של החבורה של המחבלים, הם מחזיקים פלסטיני חף מפשע. אם הם ירו - הם יהרגו אותו, זה לא שאלה. אין כאן עניין של כיוון - כל המחבלים עומדים ככה שיריה בהם = יריה בחף מפשע. הם צועקים לחיילים "הוא חף מפשע. אנחנו רוצים שכולכם (כל ה-100) יורידו את הנשקים שלהם. אם אתם לא עושים זאת תוך 5 שניות אנחנו יורים לו בראש. אם אתם עושים את זה - אנחנו נלך בלי לפגוע באף אחד". לפי הדעה שלך - הוא חף מפשע, ולכן צריך מיד להוריד את הנשקים (לא, אין זמן למשא ומתן - ככה הם אמרו. אם לא עושים או אפילו מנסים להגיד משהו הוא מת). הם מורידים את הנשקים - מכאן יש 2 מקרים שעלולים לקרות בו זמנית.
בדיוק (מצטער שאני מכניס כאן עוד נושא), שאני נגד לשלם אפילו 10 מחבלים עבור גלעד שליט. כי ברגע שהם רואים שאנחנו משלמים - הם יחטפו בלי הפסקה. תאמין לי - ובאמת, דעה אישית. אם יש פלוגה של חיילים שמתקדמת, ועומד בניין מולה, ורואים אנשים בפנים - אנשים שנראים חפים מפשע, ויש את הסיכוי (הקלוש ביותר) שמאחורי הבניין יש מחבל - אחד - שעלול לגרום כל נזק שהוא - אני בעד לפוצץ את הבניין. אם לא נעים לך פה - תעבור לשדרות. בדעה שלך - "מי שבשדרות צריך להזדהות". אף פעם לא ראיתי מישהו בשדרות שיורה קסאמים לעבר עזה, ואתה? |
|||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|