ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
Ikki בכל אחד מאיתנו טמון פוטניצאל המיועד לצלחה בתחמו שלו.
אני מאמין במטרה של beng - אכן הוא קטן, אכן הוא מתחיל בקטן, אך גם כל הארגונים אותם ציינית, לא אין לו משקעים ואין לו בעלי חסות שמוכנים לתת לו מליונים , אך הוא בדרכו שלו היחידות מנסה לעזור ולהציל את העלום - כן ! עד כמה שזה נשמע אבסורדי אבל זו האמת, והפוטניצאל שלו הוא זה שיגרום לו להצליח , הוא בעל יוזמה ורעיונות מקורים שיכולים להצליח אם ירצה וכמו שאנחנ רואיםה הוא רוצה ועושה הכול על מנת לנצל את הפוטניצאל האישי שלו.
בייל גייטס אמר משפט מפורסם מאוד, שאימצה אותו אופרה וינפרי ושרי אריסון:
"אני איני יכול להציל את העולם , כלומר אני יחיד מול עשרות אלפים שזועקים לעזרה , אך אני בדרכי שלי עוזר ותורום ככל שיכול" ואכן, גייטס נחשב לאחד התורמים הגדולים בעולם.
כעת בוא ננסה ביחד להבין את משמעות המשפט, גייטס תורם לארגונים הוא יודע שהכסף לא יציל את כל העולם וככה גם עמתינו beng , הוא יודע שהוא לא יציל את העולם אך הוא יודע שהוא יכול לעשות משהו בנושא והוא, להבדיל ממני ולהבדיל ממך עושים משהו.
גם בזמנו, כשאני סיימתי לכתוב את הספר שלי, אף אחד ממהוצאות הישראליות לא רצתה להוציא אותו כשלבסוף , בתפנית מפתיע ידיעות אחרונות החליטה להוציא אותו, אז אין לדעת מה המקרה כאן, יכול להיות שנראה את מר beng בעוד שנים ספורות מחזיק אתר אינטרנט גדול שאת מטרתו הוא ציין מזה כבר.
בהצלחה !
|
כן, עד כמה שזה נשמע אבסורדי - אין לו כסף לתרום, ויש כבר ארגונים קיימים, אז שיעזור להם במקום להתחרות בהם, לומרות שהם פשוט לא רואים אותו.
וכמו שאתה אמרת - ביל גיטס תורם לאירגונים קיימים, ואפילו שמרוב כל הכסף שיש לו הוא יכול לפתוח 564684765146547 אירגונים חדשים - הוא לא עושה את זה כי הוא יודע שחבל לעשות דבר כזה אם יש כבר כאלו קיימים, הרי הכל ללא מטרת רווח - ולכולם מטרה אחת, אז מדוע תמיד לחפש תחרות שבסוף החלש יפסיד, ובמקרה הזה הכל הולך לפח, כי אף אירגון לא צריך את העבודה הזו, בקיצר, שיעשה משהוא מועיל במקום זואת.