|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורות על שני נותני שירות הוסטינג מעולים
שלום שמי רונן אני בן 32 מראש העין.
רציתי לציין שני ספקי שירות שכרגע אני מרוצה אצליהם אז ככה ספקית ראשונה webstuff: תמיכה- מעולה למרות שלפעמים קצת קשה לתפוס אותם אבל עדיין דברים מתבצעים יחסית מהר (אם למען האמת אני לא ממש זקוק לתמיכה הרבה). שרת- לפי התרשמות שלי אצליהם שרת יציב חזק מהיר ללא תקלות. מחיר- מחיר סביר לחלוטין. יחס ללקוח- יחס סבירהגעתי למצב אחד לא נעים איתם, בסה"כ בסדר. זמינות- כמו שכבר ציינתי למעלה לא תמיד ניתן לתפוס אותם אבל ניתן לסכם את זה כסביר. מקצועיות- אין מה להגיד יש להם צוות תותחי אך לא כולם יודעים את העבודה שם. דירוג מ 1- 10 הדירוג שלי הוא 8 בגלל זמינות ומקצועיות שקצת לא היה מענה מצד אחד העובדים וגם בגלל שהיה מקרה של יחס לא טוב אליי (הלקוח) לינק: https://www.webstuff.co.il סיכום: מאוד מרוצה מומלץ שווה כל שקל וזהו בכללי. ספקית שניה די הוסט\ספיד סרב תמיכה- תמיד יש מענה לפעמים קצת לוקח זמן אבל זמן תגבה הגיוני. שרת- מהתרשמות שלי שרת יציב חזק מהיר אפ טיים טוב היה דאון קטן לצורך החלפת ארדיסק אבל עדיין זמן תגובה סביר וטוב. מחיר- טוב מאוד, מעולה לתמורה שאני מקבל מהאחסון. יחס ללקוח- יחס מצויין תמיד יש מענה באדיבות מלאה, יחס אישי שכייף לדבר איתם (אם למען האמת לא שמעתי את המילה "לא" או "לא יודע" מהם) זמינות- 10 מתוך 10 תמיד יש מענה ושלא ענו לי תמיד חוזרים אליי (דבר שמאוד אהבתי) מקצועיות- מאוד מקצועי ידע נרחב כמו שציינתי את המילה לא יודע או אי אפשר או תירוצים לא שמעתי מהם, מקצועיות ששווה כל שקל. דירוג מ 1- 10 הדירוג שלי הוא 8 בגלל שהיה דאון קטן בגלל הארדיסק ובגלל שלפעמים לוקח זמן אומנם זמן תגובה סביר אבל עדיין לוקח זמן לפעמים. סיכום: מאוד מרוצה מומלץ שווה כל שקל וזהו בכללי. לינק:XXX (הלינק השני זה לא נותן לי לכתוב אותו) בכל מקרה שבת שלום והמשך שבוע טוב לכולם. Last edited by Alm; 21-01-06 at 01:27.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|