![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פורש מישראל-סרב....
שלום רב אנשים יקרים.....
קשה לי מאוד להודיע הודעה זאת... אוקי אז אחרי תקופה ארוכה ומעניינת מאוד , החלטתי לפרוש מהתחום הזה... מאוד נהנתי לעזור ללקוחות וכ'ו אבל החלטתי להתרכז בדברים אחרים ולהשאיר את העסק ישראל-סרב למישהו אחר.. כל הלקוחות שהתחייבו יקבלו שרת לכל התקופת התחייבות ...לא לדאוג... ולכל האלה שאוהבים לרדת וכ'ו אז הנה הסיבות האמיתיות....: 1.כולם אומרים את זה ...וזה באמת נכון , הנה מתחילים בגרויות , הנה מתחיל לחץ בלימודים ... 2.רווח - כן כן...אני לא מתבייש להגיד את זה....יש רווח שלדעתי טוב ...אבל לא מספיק טוב ...אני לא מרגיש שאני יכול להגיע רחוק יותר ממה שאני עכשיו בהפרש ניכר ואת האמת גם אין לי את הסבלנות.....שוב פעם , שלא תחשבו...רווח יש , ולדעתי לא רע בכלל , אבל זה לא מספיק לי ואני מעדיף להתפתח לתחומים אחרים... 3.כאב ראש - בכל עסק בעולם יש כאבי ראש ....אבל אני עשיתי המון המון המון טעויות בעסק שלי וגרמתי לי ליותר מידי כאבי ראש...ההתחלה שלי היתה פשוט איומה , בהמשך הייתי טוב לדעתי ...אבל לא מספיק כדי לחפר על ההתחלה ...ואני עדיין סובל מההתחלה הגרועה שלי .. 4.מיציתי את עצמי....הבנתי את היכולות שלי ולמדתי שיעור בחיים - הגיע הסוף... שאני מתחיל לחשוב על זה....עוד שבוע אחד מפקיד לי לחודש 400 שקל ועוד שבוע ויומיים עוד אחד אמור להתחייב לחצי שנה ולשלם 700 ...(חושף סודות כמוסים :qqb003 ![]() אבל זה פשוט לא כיף יותר לנהל את ישראל-סרב....עזבו שניה את הפן הכלכלי זה פשוט לא כיף לי יותר....זה הפך להיות עלוקה... פעם מאוד נהנתי ואהבתי את זה....אבל אם אני לא נהנה יותר , למה להמשיך ? אז כאן אני מכריז על פרישה מישראל-סרב.. כל הלקוחות שהתחייבו יקבלו ממני שרת לתקופת התחייבות ואני מחפש מישהו אחר להעביר אליו את החברה....תמורת שלוש תנאים... 1.רק 500 שקל....ממש עלוב ....רק 500 שקל , כולל דומיין , עיצוב והשם המעולה של החברה.....סכום פעוט ביותר - הסיבה , רק לדעת שהמנהל הבא מוכן להשקיע כסף ובאמת בנאדם רציני. כי מי שרציני - לא יהיה אכפת לו להשקיע 500 שקל. אם הלקוחות ירצו להיות אצלך אז בכיף. (אבל הם לא כלולים במחיר). 2.שימשיך את הדרך שאני עשיתי עד כה... 3.שישכיר שרת יעודי ולא יהיה על ריייסילר עם כל הלקוחות הכבדים שיש. טוב אז עד כאן... כמה אנשים שאני חייב להודות להם : גלעד בראש הראשונה , יבגני , גיא , אייל , ניר , יאיר ויש כל כך הרבה...שכחתי לפחות 10-20 אז קחו את זה בעירבון מוגבל אני מבקש לא להתקשר עכשיו אליי ולהלחץ כולם יקבלו מה שמגיע להם אני מאחל בהצלחה לכולם.... מי שרוצה ל"קנות" את החברה ..מוזמן לפנות אליי יום טוב ובהצלחה לכל החברות ! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|