![]() |
# 1 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
![]() אהלן,
עלה בראשי רעיון נחמד, שיעזור להרבה מאיתנו. זה הולך ככה: יש 10 קטגוריות, לכל אחד צריך לבחור תוכנה אחת שאתם ממליצים עליה, נשמע פשוט לא?? הקטגוריות:
שימו לב: אין פה על-מה לחלוק בדעות, כל אחד מציג את התוכנות שלו, וזהו. על-מנת להבין זאת: אין להגיב לתוכנה מסויימת, במידה ואתם רוצים את התוכנה המסויימת יש לפנות למשתמש בפרטי. אני אתחיל: אנטי וירוס: עברתי המון, נורטון, פנדה..נוד32 וכו', אבל אני בסוף נשאר עם Kaspersky Personal Pro. מסרים מיידיים: כמו כל אחד, מסנג'ר וicq, מצאתי תוכנה שהיא קוד פתוח ומשלבת הכל, אני ממליץ על Miranda. משחקים: אני לא גיימר, אני אוהב משחקים פשוטים, בחרתי ב..עכביש סוליטר. דפדפנים: כאחד שאוהב לעשות כרצונו בתוכנות ("קוד פתוח"), אני מעדיף את FireFox מאשר Ie. עריכת תמונות: בכמה אותיות באנגלית.. Adobe Photoshop CS2 וכל מילה אחרת מיותרת. מחיקת רוגלות: גם שם היה לי מסע, אבל בכל זאת..Lavasoft Ad-Aware SE Professional, המיקצועית, ולפי דעתי הטובה ביותר. מוזיקה: איך אפשר בלי..ווינאפ. תוכנה לFtp: שמה לא עברתי המון, אולי בשידרוגים כן, אבל אני עם.. FlashFXP v3.2.0 (Build 1080) Scene Edition. תוכנת כיווץ: ישר אחרי הפירמוט, כבר נכנסים, וכבר מתקינים, WinRar. והנוספת ואחרונה להיום: DustBuster XP תוכנה נפלאה, קטנה ששוקלת מעט ועושה המון. חפשו אותה, היא חינמית. נשמח עם תשתפו פעולה, ולא תיגררו את הנושא למקומות לא נעימים, חבל לי שמתשמשים יוגבלו רק בגלל שלא הבינו מה כתוב. שלכם, אלי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|