ציטוט:
נכתב במקור על ידי satan
לדעתי המצב נוצר מליקוי של הבנה בין לקוח לבעל מקצוע(\מנהל חברה) בגלל שמנהל החברה (זו חברה?) לא הציב שום מדיניות בנושא - אני מניח(כמו: איך יתנהל תהליך רכישת המוצר\תוך כמה זמן יספוק\כמה כסף יוחזר אם בכלל\מה קורה במצב שלקוח רוצה להקפיא עבודה\ועוד....).
מהשיחה הזו במסנג'ר הבנתי - כלום.
עצתי (החסרת ניסיון ובטח לא חשובה כל-כך) היא ש:
- הכסף יוחזר (כי גם אם המוצר ינתן הלקוח יצא עם "טעם" רע בפה).
- להפנות את הלקוח לשותף של המעצב\חבר\מישהו שלא אכפת לו שיקבל תכסף במקומו.
ו.. אני לא שופט מי רע מי נוכל ושטויות כאלה...
וזה חסר טעם שתגיבו לי על זה - יהיה יותר טוב אם תגיעו להסכמה\פשרה.
|
כמה זמן יסופק זה אני תמיד אומר, לגבי מה קורה במצב של לקוח מקפיא לא עשיתי את זה כי אף פעם לא היה לי אם זה בעיות, ועכשיו שיפתח העסק זה יהיה רשום בחוזה.
ציטוט:
אוי אני יודע מי זה אלירן
הוא לא בן אדם מניאק הוא בחיים לא יעשה את זה לאף אחד
מעניין שרק אתה מתלונן יש לו לקחות יותר גדולים ממך עם כל הכבוד
כמו למשל בסטסרב SHEV ואני בטוח שיהיה עוד המון כאלו
לפי השיחה מי שנראה לא מיקצועי זה אלעד
משלם ואז רוצה תכסף חזרה =\?
|
תודה רבה סלביק, בקשר למשפט האחרון אתה מאד צודק, הוא ניסה להפיל אותי במה שהוא רשם שרשמתי אבל הוא שכח שהחלון שיחה איתו היה פתוח ככה שיש לי את השיחה ומי אמר מה.
ציטוט:
שלום,
שמע אני לא ממש מכיר אותך אבל את אלירן אני מכיר ממזמן, הוא אף פעם לא שיקר או גנב למישהו משהו, ולפי מה שהוא אומר אתה זה ששיחקת בו וכל פעם אמרת לו תחכה, תמשיך לעצב, תעצור, שמע ככה הוא לא יכול לגמור את העיצוב ובטח ובטח שלא לתת לך אותו.
על כל מקרה אל תאיים בתביעות כי אתה זה שעצרת כאן את הפרוייקט שלכם בקשר לעיצוב, ובקשר לכסף הפקדת לו את הכסף, הבחור כנראה ביזבז אותו, תחכה ל10 ותקבל את ההכסף שלך, אני לא מבין מה הבעיה?! לא כל דבר קטן שקורה לך בחברה ובעסק שלך צריך להביא לכאן, הצורה הזאת רק מראה איך אתה מנהל את העסק, וזה מראה שאתה מתנהג כמו ילד קטן, אני מכיר את אלירן הרבה יותר טוב ממך ולרמות אותך הוא לא יעשה - יש לו כאן ובכלל ברשת הרבה לקוחות שיכולים להעיד על זה, בכל מקרה לפני שתה ניגש לתבוע וכל השאר, תחשוב לפני מעשה, ותראה שאתה יכול לסדר את העניינים ביינכם, ואולי לקבל גם עיצוב בסופו של דבר על מה ששילמת, ותאמין לי שהרבה חברות ועסקים כאן ישמחו (אם היה להם כסף לקנייה כמובן) לרכוש עיצוב מאלירן.
שיהיה לך יום טוב, והמשך גלישה נעימה לכולם !
|
תודה יוסי
