הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 14-04-06, 19:30   # 1
BoTen
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)

BoTen's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל BoTen

BoTen לא מחובר  

מחפש שותף.. [תחום העיצוב ורצוי גם התכנות]

לאחרונה דיברתי עם בן דודה שלי, בונה ומעצב אתרים, שסיפר לי שהוא וקבוצת המתכנתים/מעצבים שלו עושים הכנסה חודשית של 5000 ש"ח + לחודש, עקב כך, אני מחפש שותף, להכנס איתו לתחום העיצוב, אני מעצב כחצי שנה(טחתוך את ה-3 שנים שבהם עסקתי בפוטושופ בצורה לא מקצועית).

אני מאמין שביחד אני ומעצב השני שיהיה איתי נוכל להגיע למקומות טובים יחסית, ברשימת המעצבים/חברות המעצבים המקצועיות.
אני מזכיר, נצטרך ללמוד להכיר אחד את השני ואת הסגנון אחד של השני ולהתאים את עצמנו אחד לשני כדי להכין עיצובים טובים, נעלה ברמה ונראה רמה לכולם.

קטע שחשוב שתדעו, לא נקים חברת עיצובים, נכין ונמכור עיצובים(ואולי אף נתכנת אותם) באופן פרטי שלא מזיק לאף אחד ^^ נקים לנו פרטפוליו קטן ונחמד בלי התחייבויות, אני לא הולך להקים שום עסק!

העסק רווחי הא? אבל מי אתה?

אז, כן, אני רן ש.ט. בן 14 מאזור המרכז.
ילד חמוד ומאגניב שכמותי D: שרוצה מיליון דברים לא חשובים, עוסק בפוטושמוק, מוזיקה(באסיסט למעוניינים) ותלמיד טוב יחסית (זה באמת לא אני! המורות שונאות אותי >: ).

אשמח אם תפנו אליי, בה"פ או כאן בדיון, תראו לי עבודות(לא חייב משהו רציני שאני אשאר פעור פה).
ותדברו איתי, נמצא לנו שם טוב, ויהיה מגניב <:

חשוב לי לציין, אני לא מעצב על, כי אם הייתי מעצב על הייתי יכול למכור לבד, ואני גם לא מצפה מכם שתהיו כאלו, נלמד אחד את השני טריקים ונגיע לדברים גדולים, זו המטרה פה.
וכמובן, שוב אני חוזר ומציין, לא דרושה השקעה כספית כל שהיא, רק סבלנות, ומעט כישרון.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום