הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 24-04-06, 16:13   # 11
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
מצד אחד אתה צודק, מצד שני לא....אי אפשר כ"כ להסביר את זה.......
אבל אם באמת יגיעו כל סוג של טילים לת"א...עזה תהיה באמת בבעיה קשה..אני לא אומר שנחריב אותה...במיוחד לא על טיל אחד...אבל אם כמו שכתוב "מטח רקטות" שאמור לזרוע הרס טוטאלי בת"א כי זה לא שטח יחסית פתוח כמו בדרום....אז...יהיה סיבה טובה להכנס חזק בעזה...ואז לאירנים סיבה להכנס בנו...ואז לארה"ב ולשאר הארצות להכנס בהם...קיצר..אם כזה דבר קורה...יש מה לצפות למחמת עולם שלישית...ואני מדבר בשיא הרצינות..ובגלל זה.....דבר כזה לא יקרה...לפחות לא בזמן הקרוב.

אתה חי בסרט ... אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אתה גר במדינה עם ראש ממשלה שמאלני שהעבר הצבאי המדהים שלו זה כתב בעיתון צבאי, שר בטחון שבקושי היה בצבא, ופיגועים בלי סוף בלי תגובה .

שמתם לב שהיה פיגוע שבוע שעבר ?! 10 הרוגים בתוך תל-אביב .
מה ההבדל בין פיצוץ במסעדה לבין רקטה ? ראית איך בשקט בשקט כל הפיגוע הזה עבר בלי שום תגובה ? פעם המינימום היה לעשות מעצרים, לחסל מבוקש, מחבל שהיה קשור לפיגוע.. שלא נדבר על להכנס לעזה כמו שהיו עושים פעם . היום ... ??? כלום !!!! מפוצצים מגרשי כדורגל ריקים להרתעה .. מבזבזים כסף על כלום .

אה, ואם חלקכם לא יודעים .. זאת הפעם הראשונה שלא הורסים את הבית של המחבל מתאבד .
כל פיגוע ישר הרסו את הבית, פיגוע התאבדות ראשון שלא עושים את זה.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
גוש קטיף איך להגיד בצורה עדינה.. התנחלות? או אולי לנסח את זה כ"מקום שלא היינו צריכים להיות בו"? א

או שתגיד, מה עם החיילים שנהרגו שם כדי לשמור על צריף וספר תורה באיזו גבעה מסביב? אה?

נגיד וכן, ואני חושב שלא אבל לא על זה הויכוח .
אתה סתם מתחמק, בחרת את ההתנחלויות תדבר על קריית שמונה ושדרות .

גם מקום שלא צריך להיות בו ? נפנה את שדרות ? הם יכנסו לשדרות וישלחו למרכז אשקלון . תפנה את אשקלון ? יפגעו במרכז תל-אביב .
אז יאללה, לפי הגישה שלך תוך 5 שנים כל המדינה שלהם .
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום