אוי כמה שטויות נרשמו פה קראתי כמעט את כל התגובות את האחרונות לא היה לי כח סורי אז ככה, כוחה האמיתי של מדינת ישראל היא לפי דעתי ההרתעה מה לדעתכם מונע מהם לשגר כבר עכשיו? אין להם את הציוד? אז יש להם אולי לא בכמויות אבל יש להם את האפשרות להעלות לאוויר קטיושה וכן אני מאמין שיש להם לדוגמא ספית קארין A שהובילה ונתפס אני בטוח שיש כאלה שלא נתפסו.
כמובן שלמדינת ישראל יש עוד כלים כמו פעולה צבאית, מדינית - לחץ בינ"ל, כלכלית להפסיק את הכנסת העובדים מתחומי הרשות וליצור הסגר על הערים יש לישראל מספיק כלים זה בנוגע להודעה על כך שישוגרו טילים כלשהם לעבר ת"א.
עכשיו לסוגייה של ההשוואה בין עיר במדינת ישראל לבין התנחלות קודם כל אמרו פה והגיבו לפני כאלה שחושבים בדיוק כמוני התנחלות מחוץ לקו הירוק מטעמים דתיים ואידיאולוגיים לעומת עיר במדינת ישראל שזאת החלטה של המדינה אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק אבל קלטתם תראש שלי.
בנוגע להסכמים עם מדינות המערב כמו ארה"ב אנחנו לא יכולים לעשות מה שבא לנו אז תפסיקו להיות קיצוניים יש מטרייה בינ"ל שאנחנו מתחתיה ואנחנו צריכים להתייחס לתגובות שלהם כמו שהם מתייחסים לתגובות שלנו לפני כל פעולה ומי שאומר שאנחנו לא לא יודע איפה המדינה הזאת הייתה היום בלי הסיוע של המדינות האחרות ואני לא רוצה לחשוב על זה אפילו.
לסיכום מדינת ישראל היא מדינה ריבונית ואני בטוח שהיא יודעת מה לעשות בכל מקרה שייפול עלינו ללא קשר למי הוא שר הביטחון או ראש הממשלה.
|