![]() |
# 12 |
חבר על
|
אם יש לך מסנג'ר זה יותר יעזור כי האייסיקיו של נענע דפק לי את האייסי...
maker11@bezeqint.net ![]() לא אמרתי מי יותר מוסרי ולא הכללתי שום דבר, זה שאתה מדבר ככה זה כבר מראה על עצמך בתור בן אדם... זה פשוט עניין של דתיים, ולמרות שזה לא כ"כ מעניין חילונים אז גם הם יתרגזו מזה... אם אתה רוצה עוד אז אני אגיד לך שגם נוצרים היו מתעצבנים מזה... עשה לי טובה ואל תכליל ואל תספר לי מי עושה צבא ומי לא. זה לא שחסרים הרבה חילונים שבאים לקב"ן ומשתחררים על 21 נפשי כי הם מדברים עם החתולה. זה שאלה לא אומרים לך בפנים למה הם לא מתגייסים לא אומר שהסיבה שלהם יותר חשובה... אני לא חושב שמי שלא רוצה להתגייס כי חשוב לו לסוע להודו זה סיבה מספיק חשובה. ואני גם לא חושב שמי שלא מתגייס כי הוא רוצה שלום עם הערבים אז הוא מגיע לגבול עזה וזורק אבנים על החיילים, גם זה לא סיבה מספיק חשובה. ונחזור לעניין. אם יש פה מישהו שמוכר שרתים יעודיים (לא משכיר - מוכר!) או מישהו שמשכיר ארונות בחוות שרתים כלשהי או משכיר שטח לשים את המחשב שחוות שרתים כלשהי אז הוא מוזמן לפנות אלי. בהודעה פרטית או בדוא"ל: daviedlevy@013.net.il או במסנג'ר: maker11@bezeqint.net חוץ מזה, אם יש עוד כאלה שרוצים להיות שותפים אז שיתכתבו, ונא לפנות אלי לאחד במקורות שכתבתי כאן. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|