הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 10-06-06, 17:29   # 22
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

אני לא יודע אם הזכרתי את העבודה, אבל לא רכשתי את הערוץ ואין שום עניין להתעסק עם המשחק הפרימטיבי והעלוב הזה שלא לדבר על כל מה שהוא מציג איתו.

דבר שני, למען הסר הספק, אף אחד מכם לא קרא את חוזה ההתקשרות עם חברת הכבלים או הלוין, אבל לצערי בית המשפט יקבע לטובת חברתה הכבלים או הלוין, כי הם יכולים בכל נקודה להספיק לשדר ערוץ מסוים בהנחה שהוא עובר על החוק, במקרה הזה ערוץ ESPN עובר על החוק, כי מי שיכול לשדר את המונידאל בארץ הוא ערוץ מסוים לפיכך כל ערוץ בין לאומי או ישראלי המשדבר את המשחק או חלקים ממנו ללא אישור מבעלי הזכויות בארץ , כלומר אותו האדם המדובר, הוא עובר על החוק, כלומר מבחינה חוקית הן יס והן הוט מכוסת - מבחינה מוסרית לא (ומישהו בארץ כן?)

אתם גוררים את הדיון הזה למקום מיותר, של מוסריות, לא באמת חשבתי ככה , אבל מתברר שהרבה נאיבים פה, לא חברת הכבלים או הלוין, אינן מוסריות שלא לדבר על מפעילי התקשורת האחרים בארץ - ועל כן אין מה לעשות.
אני לא יודע למה אתם מנסים להוציא אותי האשם פה , או מישהו בעל דעה לא צלולה, אבל בסך הכול מה שאמרתי מבוסס על היגיון פשוט, כרגע הברירה היחידה היא או לשלם 200 יורו לכרטיס או לשלם 189 ש"ח לחברת הכבלים, זכרו שבכל רגע נתון אותו צ'רלטון יכול לעלות את מחירי הצפיה.
כל אחד יחליט מה טוב בשבילו, סך הכול ערתי שלדעתי אין צורך לחפש פתרונות ימינים כדי לצפות ולא הייתי מעלה את הסוגיה הזו אילוא הפורום לא היה משמש כבמה נוחה לפרסום האתרים האלה.

ואגב מוסריות, לפני שבועים ימים בזק , החברה הישראלית לתקשורת בע"מ, הייתה בעיצומים בטענה שלוקחים לה את המונפול בארץ והודיעה שתעלה את המחירי השיחות לרשת HOT משמעותית, אז לחפש מוסר במדינה הזו אין טעם.

בהצלחה וצפיה נעימה ...

Last edited by alex; 10-06-06 at 17:31..
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום