הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 19-06-06, 13:30   # 12
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

ציטוט:
הוא הפקיד את הכסף לחשבון שלך מבנק אחר?
תשלום של 70-80 שקל הוא הפקיד בבנק לאומי לבעל חשבון של בנק דיסקונט?
אם הוא עשה את זה הוא פראייר מאוד מאוד כי זה 40 ומשהו שקל עמלה.
אם הוא הלך לבנק דיסקונט והפקיד לחשבון שלך, גם אם זה לא הסניף שלך זה עולה לו 12 שקל וגם אתה רואה את זה ישר באתר שלהם.
לי לקוח הפקיד לבנק X ש"ח וראיתי את הסכום מיד בחשבון, יום לאחר מכן הוא נרשם כפעולה שאושרה (לוקח למערכת יום להתעדכן, למרות שזה מזומן ואין מצב שהפעולה לא תתבצע כי הכסף לא חוזר או משהו כזה)
בכל מקרה, לכל בנאדם יש דרך לצלם היום מסמכים, אם הוא טוען שלא אין לו מה לעשות עם מחשב, שינתק אותו מחשמל ושלא יהיה בעל ריסיילר.
תחסום אותו, יכתוב ביקורת רעה? צור קשר עם מנהל הפורום הזה ותגיד לו שאין הוכחה שאותו בנאדם הוא אכן לקוח, תציג לו את הגירסא שלך והנושא ינעל ואף ימחק במידת הצורך.
צודק, אבל מישום מה לקוחות שלי שהפקידו לי בצ'ק לא ראו את זה בהתחלה באתר של הבנק שלי אלא רק לאחר יום.

ציטוט:
בכל מקרה גם תעמלה הזאת אתה יכול שיורידו תגיד שההורים שלך גרושים ושאתה מפקיד לבן של אבא שלך ... אם יקחו לך על זה עמלה זה גנבה כי זה אסור !
לפי מה שלקוחות שלי אמרו, הם הולכים לבנק ואומרים שהם בני דודים שלי וככה לא משלמים עמלה...יש עוד כמה סיפורים שהם אומרים, יום אחד אספר פה את כולם, מצחיק לאללה.

המשך יום נעים ושבוע טוב.

אי-מייל: admin at freshserv.net.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום