|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 14 | |||
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
דירוג מסחר: (0)
|
תודה (:
ציטוט:
ועכשיו העסק עובד עם לקוחות עיסקיים בנושאי תחזוק שרתים, בנייה ותחזוק אתרים, יעוץ לחברות בנושאי ניהול רשתות והקמת מערכים. בנוסף אנחנו עכשיו עובדים במשותף עם חברת פיתרונות יעוץ ניהול והשמה לפיתוח ושיווק אופלציות. החלטתי לא לפרסם כאן את העסק שלי בגלל אנשים כמוך ובגלל שלא משתלם לפרסם כאן עסק. (וגם כל מי שפונה אלי ומבקש חבילה שבאתר, מקבל תשובה שלילית כי האתר הנוכחי לא מציג את הפריטים המעודכנים). אין טעם בכלל להכנס לוויכוחים עם אידיוט כמוך. ציטוט:
השרת משמש כ"מפצל", כמו שהסברתי מקודם, או כ"מתווך". כמובן שהפנייה מאקו"ם תגיע אליך ולא לבעל הרדיו, כי מה לעשות השרת מוגדר כשלך ולא של הלקוח. אבל פה אתה באמת אין עילה לתביע נגדך, כי אתה רק סיפקת שירות - לא ידעת איך ינצלו אותו. זה כמו שאבי sPD סיפק איחסון ל-Lionetwork, נתבע (שילם המון הוצאות משפטיות) ובעזרת בועז (עורך דין) הצליח לצאת מזה בלי לשלם פיצויים. אם יש לך כסף לשלם הוצאות משפטיות, בהצלחה. בכל מקרה, ברגע שאתה מספק פבוט של רדיו אתה לא רק ה"תווך" או ה"מפצל" אתה גם המפיץ, השדרן והליבה של כל המערכת הזאת. כאן לא תצא בלי לשלם פיצויים על הפרת זכויות יוצרים שלא נדבר על הוצאות משפטיות (משפטים כאלה יכולים להגרר יותר משנה והמון דיונים). רק בשביל הפרספקטיבה של ההוצאות המשפטיות - עורך דין טוב 300$ לשעה, שלא נדבר על הגעה לדיונים ואז המחירים בכלל קופצים (והוצאות משפטיות לצד התובע במידה והפסדת..). הראש הקטן לא תמיד עוזר. ציטוט:
אם זה לא גישה של Get זאת גישת Broadcast וזה לא פחות חמור. זה כמו שתגיד לי שאתה יכול לפתוח עכשיו "טלוויזיה אונליין" ותשדר בה את ערוץ "HOT 3" לכל מי שירצה בחינם, נראה כמה ימים תחזיק עד שתגיע התביעה מ-HOT. שרת לא אמור לאחסן קבצים לא חוקיים, וכן, אם העלת סרטים לשרת כי "אין לך צורב" זה לא חוקי, ולא נראה לי שקיים עסק הוסטינג רציני שיאפשר לך לעשות כזה דבר (אבל שוב כנראה שהמצב בארץ הדרדר מאוד מאז שעזבתי את התחום).
![]() Last edited by yaiRy; 08-07-06 at 14:03.. |
|||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|