הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > עיצוב וגראפיקה

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 09-07-06, 10:36   # 1
nofh
חבר פורום

nofh's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל nofh

nofh לא מחובר  

מעוניין בעיצוב....לא הוסטינג...ברמה גבוהה מאוד!

שלום!
אני פותח ללקוח שלי אתר של חברת גינון גדולה ואני בונה לו גם מערכת תוכן לניהול האתר ומקדד לו אותו גם ומביא לו אחסון אצלי בשרת!
עכשיו....המעצב שלי הראה לי עיצוב שהוא בנה בשבילי אבל ממש לא אהבתי אותו כי בעצם וא מומחה להוסטינג בלבד והוא מתבייש להודות בזה..
אז אני צריך מישהו שיבין את מה שאני רוצה....אני צריך אתר של חברת גינון..מין חנות וירטואלית כזאת ששמה יוצגו המוצרים ויהיה אפשר להזמין אותם וגם לקבל מידע אודות החברה וליצור קשר עם מנהלי החברה ושאני יוכל להציג שם גם ינפורמציה(מידע) לגבי השירותים שלנו.....ושיהיה מתאים לאתר גינון(!) ולא רקע שבכלל לא קשור לחברת גינון ..

התקציב שלי הא עד 700 ש"ח לעיצוב הזה...ומתכנתים שיכולים לתכנת לי את האתר בphp+מערכת תוכן לניהול האתר...(לא משהו ברמה גבוהה...שיהיה קל לערוך תוכן ויהיה פשוט למשתמש הרגיל)
תשאירו כאן גם הצעות מחיר..(כבר יש חלי מישהו אבל הוא לוקח יקר מאוד וגם אני לא בטוח שהוא מבין את הכוונה שלי..הוא מתכוון לבנות לי פאנל לחברה של כמה מיליונים..חח...ואני צריך משהו פשוט יותר(רק בתיכנות ובפאנל! לא בעיצוב ובקידוד)
תודה ויום נעים..
פרטים בחתימה...ואם האשכול לא קשור לכאן בבקשה תעבירו אותו למקום המתאים!)

בברכה נוף חסון מנהל חברת Serv4U.
http://serv4u.co.il
icq-298361757
פלאפון-0524699809
יום נעים...

ביקורות והמלצות:
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום